Valorant hack hilesi yüklemeye çalıştığım için sisteme virüs girdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PC'ye Valorant hack falan yüklemeye çalıştım ve hile çalışmayınca Malwarebytes ile her diski 4 saat tam tarama yaparak temizledim. Benim Steam ve Epic Games hesaplarından çıkış yapmıştı, onların şifrelerini değiştirip 2 faktör doğrulamayı açtım. Mail hesabımada girmişler, oradada şifre değiştim ve 2 faktör doğrulama falan ne varsa açtım. Instagram'dan kendi kendine birilerini takip ediyordu onunda şifre falan değiştirdim. Aklıma başka yer gelmiyor. Acaba başka nerelerdeki şirelerin düzeltmem gerekir?

Müstahak ama biz yine de iyilik yapalım. Kaspersky Rescue Disk'i USB'nize yazdırın ardından USB üzerinden Boot edin, sonra sisteminizi taratın.

Kaspersky yükleyin ve uzantınıza link ve çerez virüslerinden koruyacak proglamlar yükleyin.

Valorant'ın hile koruması Vanguard arka plandada çalışıyor ve hile yükleyenin bilgisayarını bozuyor (galiba).Valorant'ın hile korumasına şapka çıkartıyorum. CS:GO'da iyi bir koruma olsa da keşke hilecilerle oynamayalım.

PC'ye Valorant hack falan yüklemeye çalıştım ve hile çalışmayınca Malwarebytes ile her diski 4 saat tam tarama yaparak temizledim. Benim Steam ve Epic Games hesaplarından çıkış yapmıştı, onların şifrelerini değiştirip 2 faktör doğrulamayı açtım. Mail hesabımada girmişler, oradada şifre değiştim ve 2 faktör doğrulama falan ne varsa açtım. Instagram'dan kendi kendine birilerini takip ediyordu onunda şifre falan değiştirdim. Aklıma başka yer gelmiyor. Acaba başka nerelerdeki şirelerin düzeltmem gerekir.

İyi olmuş. Öyle hile indirmeye çalışırsan olacağı bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı