Valorant hakkında düşünceleriniz neler?

Kim ne derse desin oyun çok güzel ve cok dengeli. Ha grafikleri pastel boya gibi çocuklara hitap ediyor, karakter modellemelerii vs
Keşke onlari duzeltseler.Abi oyun fps oyunu ve her karakterin ayrı yeteneği var ve müthiş taktikler çıkıyor. Öyle ki çoğu zaman adam goremeden ölüyorsun çünkü oyundaki yetenekler güçlü oyun %50 yetenek kullanimi %50 aim gibi geldi bana çünkü yukarra yazdığım gibi adamlari goremede bir kaos oluşması ve gg wp. Bir tek dedigim gibi karakter modellemeleri,. silahlar, hatta karakterler bence bu oyunda cs 1.6 daki kadar.bile gerçekçi yürümüyor.
 
Bence gayet güzel bir oyun genel olarak skillere dayanıyor ama az çok öğrenince gayet kolay her oyun 20 kill üstü alabiliyorsun derecesizde dereceli daha hiç girmedim derecesizde genelde 8 yaşında çocuklar oluyor çoğu küfür ediyor 25 levelim skinler bana pahalı geldi ger biri 50 TL civarı eksisi: küfür çok ediliyor, skinler, pahalı ve zor karakter açılıyor diyebilirim.
 
Oyunu şahsen sevmiyorum ve inanılmaz fazla abartlıyor, bazı kişiler tarafından.
Grafiklere takıntım yok, lego oyunu oynayan adamım ben ama fizik motoru cidden kötü. Mesela adamlar ölünce neden eski GTA karakterleri (cj, tommy) gibi yere yapışıyorlar.
Bazı özel güçlerinde op gibi durması ve silahların sekme vb şeylerin CoD oyunu gibi durması var.
Haritalarda fazla tek düz ve sıkıcı duruyorlar.
Oyun bir bakıma kalite sahibi olabilir ama gene de dünyanın en iyi FPS Online oyunuda değil, fanlar.
 

Geri
Yukarı