Valorant haksız ban yedim

MysiRqu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, en son cuma günü oyuna girmiştim. Cumartesi akşam girmeye çalıştım, ban yediğimi öğrendim. Riot Games'e ticket üzerinden ulaştım, önce otomatik mesaj geldi, bugün sabah çözüldü olarak işaretlendi. Hesaba 7000-10000 arası para yüklemiştim ve hesabım aynı zamanda çok eski. Çıldırmak üzereyim, açılır mı, ne yapmalıyım?

Merhaba, en son cuma günü oyuna girmiştim. Cumartesi akşam girmeye çalıştım, ban yediğimi öğrendim. Riot Games'e ticket üzerinden ulaştım, önce otomatik mesaj geldi, bugün sabah çözüldü olarak işaretlendi. Hesaba 7000-10000 arası para yüklemiştim ve hesabım aynı zamanda çok eski. Çıldırmak üzereyim, açılır mı, ne yapmalıyım?

Açılır. Eğer sebebi yoksa.

Geçen gün 24 saat dereceli bani yedim haksız yere.

Banın sebebi ne peki? Haksız ban ama sebebi yok?
3.parti yazılım diyor
1717941690655.png

pardon diğer arkadaşa yazmışsınız

Başladık gene mesaimize. Durduk yere bir şey olamaz değil mi herhangi bir hesap paylaşımı yaptınız? Ya da hesabı satın mı aldınız?

Başladık gene mesaimize. Durduk yere bir şey olamaz değil mi herhangi bir hesap paylaşımı yaptınız? Ya da hesabı satın mı aldınız?
Hayır

Kullanıyor musun? Bir uygulama vardı 3.partiydi vurduğun adam sayısını falan gösteriyordu ondan varsa o yapmış olabilir.

Blitz mi? En son 6 ay önce falan kullanmıştım ama istatistik gösteren bir uygulama sadece

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı