Valorant haksız donanım banı attı

Batuhan12312

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Smurf hesapta oyun oynarken smurfingden dolayı 3 ay hesap ban yedi. Neyse dedim tamam olabilir herhangi bir sıkıntı yok, fakat ondan 2 gün sonra oyuna girmeye çalıştıgımda donanım banı yediğimi fark ettim. Smurfingden dolayı herhangi bir şekilde HWID ban yemem hiç doğal değil. Ne yapabilirim herhangi bir bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 3213243223.png
    3213243223.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 51
Hocam eğer bir hesap ban yiyorsa sizin bilgisayarınız da otomatikman o süre boyunca banlanıyor diye biliyorum. Yani sizin her gün yüzlerce hesap açıp smurf yapıp yapmaycağınızı da bilemediklerinden direkt cihazı o süre boyunca banlıyorlar. Sonra o cihazda giriş yapmaya çalıştığınız başka hesaplar da bundan nasibini alıyor diye biliyorum.

"Bu kötü niyetli amaçların bazıları [smurf hesap oluşturma], hizmet şartlarımıza açıkça aykırı davranışlarla da ilişkilidir ve yasaklanmanıza neden olur. Bu davranışlar arasında, hesapları birden fazla kullanıcı arasında paylaşmak, hesap satın almak veya oyunları kaybederek/el koyarak bir hesabın MMR'ını kasıtlı olarak düşürmek yer alır." Kaynak

"Daha kolay kazançlar için eşleştirmeyi manipüle etmek amacıyla, daha yüksek sıralı bir hesap ve birden fazla düşük sıralı ortak hesaptan oluşan beş yığının sıraya girdiğini görüyoruz. Eşleştirmeyi bu şekilde manipüle etmek, bu davranışta bulunan tüm hesapların askıya alınması ve HWID yasağıyla sonuçlanacaktır." Kaynak

Alt (smurf) hesap veya başka birinin hesabına girip hesabı kasmak (smurfing) yasak. Kurallarda da belirtilmiş.

"Bu kötü niyetli amaçların bazıları [smurf hesap oluşturma], hizmet şartlarımıza açıkça aykırı davranışlarla da ilişkilidir ve yasaklanmanıza neden olur. Bu davranışlar arasında, hesapları birden fazla kullanıcı arasında paylaşmak, hesap satın almak veya oyunları kaybederek/el koyarak bir hesabın MMR'ını kasıtlı olarak düşürmek yer alır." Kaynak

"Daha kolay kazançlar için eşleştirmeyi manipüle etmek amacıyla, daha yüksek sıralı bir hesap ve birden fazla düşük sıralı ortak hesaptan oluşan beş yığının sıraya girdiğini görüyoruz. Eşleştirmeyi bu şekilde manipüle etmek, bu davranışta bulunan tüm hesapların askıya alınması ve HWID yasağıyla sonuçlanacaktır." Kaynak

Alt (smurf) hesap veya başka birinin hesabına girip hesabı kasmak (smurfing) yasak. Kurallarda da belirtilmiş.
Peki banım kaç gün sürecek normal hile banı kadar sürecek mi

5 stack girince hwid ban yendiğini söyleniyor ama ben 5 stack düşük mmrlı hesapları sokup öyle bir elo tank muhabbetine girmedim sadece düşük ranktaki bir hesabı yüksek ranka çıkardım bundan dolayı hwid ban yenilebiliyor mu

Arkadaşlar merhaba. Smurf hesapta oyun oynarken smurfingden dolayı 3 ay hesap ban yedi. Neyse dedim tamam olabilir herhangi bir sıkıntı yok, fakat ondan 2 gün sonra oyuna girmeye çalıştıgımda donanım banı yediğimi fark ettim. Smurfingden dolayı herhangi bir şekilde HWID ban yemem hiç doğal değil. Ne yapabilirim herhangi bir bilgisi olan var mı?

Dostum başkalarının oyun zevkini bozup oyun kurallarını çiğniyorsun bir de haksız ban falan diyorsun? Bal gibi de hak etmişsin. Haliyle cezan bitene kadar normal. Hani kuralı çiğneyip ban yemişsin ve giremiyorsun? Gayet normal. Tekrar smurf hesap kasmana izin verceğinimi sanıyordun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı