Valorant haksız kalıcı uzaklaştırma

Programdan ban yemişsiniz, yani Valorant'ı bilmem ama, genel olarak 3. parti yazılım olarak açıklama belirtilen banlar ya çok çok zor açılır, ya da hiç açılmaz, bir hesap açmayı deneyin, banlanırsanız geçmiş olsun.
 
Valorant'ta hesap satışı yasak mı? Eğer değilse direkt 20. seviyeli bir hesap satın almaya çalışacağım. Çünkü yeni hesabı 20. seviyeye getirmek çok sinir bozucu şu an. Derecesiz asla oynayamıyorum...
 
Valorant'ta hesap satışı yasak mı? Eğer değilse direkt 20. seviyeli bir hesap satın almaya çalışacağım. Çünkü yeni hesabı 20. seviyeye getirmek çok sinir bozucu şu an.

Yasak ve alsanız bile kullanacağınız herhangi hesabın yeniden banlanması en fazla 1 gün sürebiliyor. Yeni açtığınız hesapla girip oynayın, yarına ban yememişseniz muhtemelen HWID değildir.
 
Evet canım arkadaşım ben de oyun esnasında 3. Parti yazılımdan haksız yere ban yedim (5 gün önce) eğer skin almaya hâlen devam ediyorsanız bir kez daha düsünün dolu dolu hesabım ban yedi , bilgisayarımı i.h. dan 0 a almıştım bir de korka korka virus falan da indirmedim hileden ban yerim diye neyse iyi forumlar gecmiş olsun şimdiden.
 

Dosya Ekleri

  • image-2.png
    image-2.png
    764,8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba,

Az önce oyuna girmeye çalıştığımda hesabınız kalıcı olarak uzaklaştırıldı uyarısıyla karşılaştım şaştım kaldım. Forumda arattım daha önceki konulara da bir şey bulamadım o yüzden ben de konu açma gereği duydum.

Öncelikle inansanız da inanmasanız da hiçbir şekilde hile vs. programı kullanmadım. Sadece sürekli bir ping problemi yaşadığım için YouTube'da gördüğüm netlimiter adlı uygulama ile ağ önceliğini Valorant'a verdim. Bundan mı oldu bilmiyorum, programı bir haftaya yakın süredir kullanıyorum. Temiz oyunu savunan biri olarak tüm toxicleri, trolleri ve küfürleri oyunda da üşenmeden şikayet eden birisiyim. Ama şimdi nedenini anlamadığım bir şekilde ban yedim... Riot'a ticket attım ama direkt çözüldü olarak görünüyor umarım açarlar. Açmazlarsa yeni hesap açarsam bu hesap da direkt banlanır mı ne olur? Ya da bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır?

Geçmiş olsun. İkinci hesap açın belki de oynayabilirsiniz.
 
@omertoprak Geçmiş olsun hocam size de... Ben de ayın 10'unda açılacak gece pazarını bekliyordum item alımı için. Eminim bizim durumda olan bir sürü insan vardır ve gerçekten çok sinir bozucu. O kadar uğraştığım main hesabımdan sonra şimdi yeni hesapla oynamak hiç ama hiç tat vermiyor.

Diğer arkadaşların dediği gibi yeni hesap açtım gece, birkaç el oynadım hiç tat almadan çıktım. Bugün bu hesabın da ban yiyip yemediğini anlamak için akşam giriş yapacağım. Ticket da attım ama dönüş olmadı, belki atarlar diye posta kutusunu takipteyim...
 

Geri
Yukarı