Valorant hata kodu: 31

Katılım
29 Nisan 2020
Mesajlar
112
Bugün her gün yaptığım gibi oyunu açtım ve hesap ID ve şifremi girdim başta internet ayarları vb. gibi sorun verdi oyun başlamadı onu resetledim oyun başladı ve ardından hata kodu 31'i aldım. İstemciyi yeniden başlatmak, Vanguard'ı silip yüklemek, Valorant'ı silip yüklemek veya bilgisayarı yeniden başlatmak gibi şeyleri denedim ama maalesef çözüm olmadı. Çözümü araştırmama rağmen pek elle tutulur bir şey bulamadım (yaptıklarım dışında)
Extra olarak bunu almaya başladım:

1599854719513.png
 
Merhabalar,

Ben de dün saat 20,00 den beri aynı hataları alıyorum. Bir sürü şey denedim hiç bir şekilde fayda vermedi. En son bu sabah ağ ayarlarını sıfırlayıp bilgisayarı yeniden başlattım. Oyuna girdi sohbet kapalı bir şekilde. Deneme amaçlı tekrar kapatıp açıyım dedim. Ancak bir daha aynı hataları vermeye devam etti ve halen de giremiyorum. Bu arada internet de kablonet.
 
Dün akşamdan beri benim de girmiyor oyuna, telefonun internetiyle bağlandığımda oyuna girebiliyorum. Ardından Kablonet'e geçiyorum 1 el atınca oyundan atıyordu. Eskiden pingim 22, 24 civarıydı şimdi 32 oldu. Oyuna girmek için Valorant yazıp oyunun kendi sitesinden hemen oynaya basın, oradan hesabım var deyip hesabınızı girip oturum açın. Ardından oyuna girin büyük ihtimalle açılacaktır, bende başarılı oldu bu yöntem. Ayrıca Riot'un sitelerine girerken de bir yavaşlık mevcut oyundan aldığım pingin artmasının sebebi bununla alakalı olabilir.(Kablonet Manisa)
 
Merhaba tekrar,

Volorant destek tarafından gönderilen cevabı ekliyorum.


[TD valign="top"]
TheBıdı
(VALORANT Support Site)
12 Eyl 2020 09:50 UTC.
Selamlar,
Bizlere ulaştığın için teşekkür ederiz. Farkettiğin üzere oyun bağlantısıyla ilgili bir sorun yaşandı ve bir çok oyuncu için de bu sorun hâla devam ediyor. Yaptığımız araştırmalar sonucunda sorunun sunucu tarafında değil servis sağlayıcılardan kaynaklandığını öğrendik. Özellikle Turk Telekom ve Super Online kullanıcıları bu sorunu yaşıyorlar. Ayrıca bu iki servis sağlayıcının alt yapısını kullanan bir servis sağlayıcıdan hizmet alıyorsan maalesef ki aynı sorunu yaşaman mümkün. :( Bu noktada direkt olarak servis sağlayıcın ile iletişime geçip durumu onlara anlatabilirsin. Bu arada telefon interneti ya da VPN ile denediğinde hiç bir sorun yaşamadığını göreceksin. ;) Bazı VPN'ler işe yaramasa da telefon interneti işe yarıyor. Aşağıya deneyebileceğin bazı VPN'leri bırakıyorum.
Eğer VPN'lerden bir sonuç alamazsan telefon internetini dene lütfen. ^^ Bunu yaptığında bağlantı sorunun düzeliyorsa servis sağlayıcını arayıp oyuna hiç bir şekilde erişemediğini, bir çok bağlantı sorunu yaşadığını ama VPN ya da telefon interneti kullandığında hiç bir sorun yaşamadığını söyle lütfen. Bunu söylemen oldukça önemli. Çünkü bunlarla bir sorun yaşamıyorsan sorun servis sağlayıcının santrallerinde ya da yönlendirme yapan sunucularında demektir.
Umarım servis sağlayıcı tarafında yaşadığın bu sorun kısa sürede çözülür. ^^
Gelişmelerden beni de haberdar etmeyi unutma.[/TD]
Az önce Kablonet müşteri hizmetlerini aradım. Dün geceden beri Online oyunlar için yazana arıza olduğunu söylediler. En kısa zamanda giderileceği belirtildi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı