Çözüldü Valorant HDD'ye kurulu olunca FPS düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AxeLT

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2019
Mesajlar
72
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant SSD'de iken sorunsuz şekilde 150-200 FPS arası oynuyorum ancak HDD'ye taşıdığımda FPS genelde 75-100 arasında gidip geliyor. Ayrıca oyundaki akıcılık gidiyor ve mouse çevirdiğimde takılmalar gerçekleşiyor. Bu arada HDD yeni ve bir sıkıntısı yok. Yazma ve okuma değerleri normal. Bu olay normal mi?
 
Ek olarak aynı HDD'de RDR 2 oynuyorum ve drop söz konusu değil. Sorun Valorant'ta olabilir mi?

SSD HDD ne kadar ömrü kaldığını nereden öğreniriz

Onun için ayrı konular vardır. Aratarak bulabilirsiniz.

Bu arada az önce SSD'den HDD'ye tekrar taşıdım ve şu anda bir sorun yok. Nasıl düzeldi bilemiyorum. Kusura bakmayın konu kapanabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.com.tr buradan almıştım. Yenilenmiş olduğunu sanmıyorum ama emin değilim.
Ürün yorumlarında ikinci el olduğunu yazmışlar. Bir kaç kişiye de bozuk ürün göndermişler ve ürün kendi orijinal kutusunda değil de başka bir poşetle geldiğini söyleyenlerde var. Sanırım yenilenmiş ürün gönderiyorlar. Sizinki de bu durumdaki ürünlerden birisi olabilir. Eğer gerçekten sorunlu bir ürün göndermişler ise HDD sağlığı ve performansı düşük olduğu için FPS kaybı yaşıyorsunuz. Yoksa sorunsuz bir HDD ve SSD arasındaki FPS farkı çok fark yaratmıyor. HDD Sentinel ile Performans ve sağlık değerlerine bir göz atın.
 
benim harddisk patlamak üzere
1682976267326.png
 
Ürün yorumlarında ikinci el olduğunu yazmışlar. Birkaç kişiye de bozuk ürün göndermişler ve ürün kendi orijinal kutusunda değil de başka bir poşetle geldiğini söyleyenlerde var. Sanırım yenilenmiş ürün gönderiyorlar. Sizinki de bu durumdaki ürünlerden birisi olabilir. Eğer gerçekten sorunlu bir ürün göndermişler ise HDD sağlığı ve performansı düşük olduğu için FPS kaybı yaşıyorsunuz. Yoksa sorunsuz bir HDD ve SSD arasındaki FPS farkı çok fark yaratmıyor. HDD Sentinel ile performans ve sağlık değerlerine bir göz atın.

Cevabınız için teşekkürler hocam. RDR 2 gibi bir oyunda sıkıntı yokken Valorant'ta olması şaşırtıcı gelmişti. Neyse ki şu anlık bir sorun yok nasıl olduysa düzeldi. Herkese cevapları için teşekkürler. İyi geceler dilerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı