Çözüldü Valorant Her Açılan Hesaba Ban

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alpocan543454

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'tan 2,5 ay önce ban yedim, evet hile kullanmadığım halde ban yedim. En fazla killim 38-35 civarlarındaydı. Ben ban yedikten sonra SSD aldım bu SSD ile Valorant'ı 1-2 gün oynadım sonra ban yedim. Farklı hesapla ile girebiliyorum ama 1-2 maç sonra ban atıyor. Eskiden ticket attığımda 19 Mayıs'ta banımın kalkacağı söyleniyordu şimdi ben 19 Mayıs'ta yeni bir hesap açıp girdiğimde 1-2 maç sonra ban yemeyecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
19 Mayıs olmadan kesin bir şey söylenemez. Fakat Riot Games, Valorant çıktıktan sonra oyunculara önem vermeye başladı, kalkacağını söyledilerse kalkacaktır diye düşünüyorum. 3 Ay yemiş olabilirsiniz.
Merhaba, üzgünüm eski bir konu farkındayım. Ama her yere baktım ve hala bu hatanın çözümünü bulamadım. Siz çözebildiniz mi? Çözebildiyseniz yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…