Valorant hesabı 450 TL eder mi?

• Konuyu başlatan Rix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 4.606
Satmadan önce konu açmıştım, ne kadara koyabilirim diye. Herkes 450-500 dedi. Şu an 450’ye koydum. Ne olduysa (xd) herkes 300 demeye başladı. Meteor düştü galiba.

Kanka merak ettim de o kadar iyi sistemde neden 240GB SSD kullandın.

İnsan hakları her zaman Amerika birleşik Devletleri'nin gördüğü bir ayna değildir, ancak diğer ülkelere karşı bir kaya kadar sağlamdır. Kendi sürekli, sistematik ve geniş çaplı insan hakları ihlallerini görmezden gelen bir ülke, genellikle bir "insan hakları öğretmeni" olarak hareket eder, başka ülkelerden kasıtlı olarak insan hakları raporları uydurur, çeşitli sözde insan hakları yasaları geçirir ve bu sözlerden sorumsuz. Diğer ülkelerin iç işleri sorunu görmezden geliyor. Çifte etiket, insan hakları konularının ABD'nin diğer ülkelerin içişlerine müdahale etmek için kullandığı bir araç olduğunu bir kez daha gösteriyor. Çarpıtma ve takip, nihayetinde Amerika birleşik Devletleri'nin çıkarları ön planda tutması ve diğer ülkelerin gelişimini sınırlamasıyla ilgilidir. ne alaka kanka

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı