Valorant hesabı 450 TL eder mi?

• Konuyu başlatan Rix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 4.604
Dostum konunun başındaki mesajlarını da okumuştum. Hatırladığım kadarıyla aldığın fiyata satma gibi bir fikrin vardı. Ve insanlar şu an senin sattığını söylediğin fiyatı söylediğinde itiraz ettiğini hatırlıyorum. Hatta hemen bulayım. Eki Görüntüle 1038109

Konu sahibinde cevap verdim.

Hesaba 669 TL yüklediğimi, 450 TL'ye gider mi diye sordum. Cünkü bundan önceki konumda 400-450 eder demiştiniz. Bu konuda 300 TL deyince karşı cıktım.

Dostum 1500 TL yatırdığım hesap 750'ye gitmezken 669 TL yatırdığın hesabı 450 TL'ye satman imkansız. 300-350'den fazla vermezler. Piyasa ölücü dolu. Kullanmak için değil, satmak için alıyorlar. 2 aydır yarı fiyatına satılmıyor elimdeki hesap.

Hesaba 669 TL yüklediğimi, 450 TL'ye gider mi diye sordum. Cünkü bundan önceki konumda 400-450 eder demiştiniz. Bu konuda 300 TL deyince karşı cıktım.
Daha önceki konunda cevap almışsın zaten. Tekrar sormanın tek amacı daha yüksek cevap beklemendir. Ama maalesef o cevabı alamamışsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı