Valorant hesabı AFK'dan dolayı 1 sene ban yedi

JokerFPS

Picopat
Yer
Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde.
Daha fazla  
Valorant hesabım AFK'lık diye saçma sebebten ban yemiş. AFK'lık saçma sebep değil ama 1 sene süre için aşırı saçma. 1 hafta olur, 1 ay bile olur ama 1 sene ne? Ben bu hesabımda bir şeyler almıştım yani boşuna almış oldum. Bunu açtırabilir miyim bilmiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant hesabım AFK'lık diye saçma sebebten ban yemiş. AFK'lık saçma sebep değil ama 1 sene süre için aşırı saçma. 1 hafta olur, 1 ay bile olur ama 1 sene ne? Ben bu hesabımda bir şeyler almıştım yani boşuna almış oldum. Bunu açtırabilir miyim bilmiyorum?

Ticket açın Riot Games'e.

Ticket açın ancak verilen cezaların kaldırılacağını sanmıyorum. Ayrıca siz büyük ihtimalle AFK kalma olayını alışkanlık hale getirmişsiniz, sürekli yaptığınız için de 1 yıllık ceza verilmiş. Bunda tuhaf olan nedir?

Herhalde 30 maç üst üste falan afk bıraktın?
Aksi takdirde Ticket at. Yanlış falan verildi herhalde. Ben bir ara zorunlu sebepten dolayı çıkmıştım onda bile 30 dakika vermişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı