Valorant hesabı çalındıktan sonra dava açılabilir mi?

İkisini de yazsan problem olmaz ki sonuçta ilk ajanı söylüyorsun ikisinde de.

Soruyu sorduğunda? Gibi soruyor direkt cevap mı vereceğim yoksa kopyalayıp belge gibi mi atacağım onu öğrenmeye çalışıyorum kaç gündür kimse cevap vermiyor.

Kanka olayı anlatıyorum SS'leri ile birlikte iletiyorum konuda sonra mailden ulaşıyorlar oraya da yazıyorum aynı şekilde fakat yanlış mı yazıyorum bilemedim mesela
1.ilk açılan karakter nedir: Chamber.
Olarak mı cevap vereceğim yoksa
Yanıt olarak direkt
1.chamber
2.Astra
Gibi mi yazmam gerekiyor bilemiyorum onu sorduğumda direkt konu kapanıyor.

1. İlk açılan karakter nedir?
Cevap: Chamber

Ya da dediğiniz gibi
1. Chamber

Güme gitti dedim ya: C

Kanka meshem de çalışıyorum kendi emeğimle bir şeyler yapmaya çalışırken insanın başına böyle şeyler gelmesi kötü oluyor direksiyon seti aldım ondan kar yaptım derken hesabım gitti.

Bu şekilde yanıtlayın. Soru sormayın. O kadar resmi konuşmaya da gerek olmadığını düşünüyorum. O maili okuyan da sizin gibi bir insan değil mi?

Ticket yerine hızlıdan bu aracıda deneyebilirsin.

Arada kaynadı sanırım. Hızlıdan bir sistem geliştirmiş Riot.

1. ilk açılan karakter nedir?
Cevap: Chamber.

Ya da dediğiniz gibi.
1. chamber.

Üstteki gibi işte SS olarak atayım.
Böyle soruyor bende.
1. 29 Haziran 2025 olarak cevap veriyorum.

1752000332090.png

Bu şekilde yanıtlayın. Soru sormayın. O kadar resmi konuşmaya da gerek olmadığını düşünüyorum. O maili okuyan da sizin gibi bir insan değil mi?

Kanka bot olduğunu düşünüyorum ya hep aynı klasik cevaplar ve saniyesinde geri dönüş yapılıyor maillerime cevaptan sonra.

Adam wpden çaldım zuhahaha küfürlü mesajlar attı kanka kanıtlarım var derken bunlardan bahsediyorum.
İlk maile erişimin olmadan diğer kanıtların neredeyse hiçbir değeri yok. Bahsettiğin şeyler kanıt bile sayılmaz. Öyle olsaydı kendine farklı numaradan hesabını çaldım zuhahaha diye mesaj atıp istediğin hesabı alabilirdin. Riotun sorduğu diğer sorular da kesinlikle bilinemeyecek şeyler değil. Seni kurtarabilecek en önemli şeyler ilk mail ve faturalar.

İlk maile erişimin olmadan diğer kanıtların neredeyse hiçbir değeri yok. Bahsettiğin şeyler kanıt bile sayılmaz. Öyle olsaydı kendine farklı numaradan hesabını çaldım zuhahaha diye mesaj atıp istediğin hesabı alabilirdin. Riot'un sorduğu diiğer sorular da kesinlikle bilinemeyecek şeyler değil. Seni kurtarabilecek en önemli şeyler ilk mail ve faturalar.

İşte faturalar var ilk maile erişimim yok onu açıklıyorum zaten mail de kapalı gözüküyor şu an Microsoft'a mail gönderim açılması için cevap bekliyorum.

İlk maile erişimin olmadan diğer kanıtların neredeyse hiçbir değeri yok. Bahsettiğin şeyler kanıt bile sayılmaz. Öyle olsaydı kendine farklı numaradan hesabını çaldım zuhahaha diye mesaj atıp istediğin hesabı alabilirdin. Riot'un sorduğu diğer sorular da kesinlikle bilinemeyecek şeyler değil. Seni kurtarabilecek en önemli şeyler ilk mail ve faturalar.

Adamla konuştuğumuz numaradan geliyor mail değiştiği gibi adama mesaj atıyorum zaten tarihi günü her şeyi var çalınan tarihle uyuşuyor yıllarımı verdiğim hesabımı neden birine teslim edeyim anında nasıl bir mantık bu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı