Valorant hesabı çalındıktan sonra dava açılabilir mi?

Riot desteğe yaz hesabını verirler, dava açamazsınız diye düşünüyorum.

Konunun kategorisi "Mizah ve Eğlence" de olabilirdi aslında. Hesabı incelemek nedir? Fotoğraf isteyebilirdi amacı sadece bakmak olsaydı.

Hocam aynı şeyi bir arkadaşım yaşamıştı. Yaz bitene kadar hayatın tadını yaşa. Sonra Riot destekten çok rahat alabilirsin. Çalan enayi illa dayanamaz o hesaba skin alır 3 ayda. Sonra da doya doya kullanırsın.(arkadaşımda hemen dava açmaya falan çalıştı hatta davadan sonuç gelmeyince 4-5 ay oyunu bırakmıştı, sonra hiç denemediği için en sonunda Riot desteğe sordu ve +10 skinle hesabını geri aldı.)
Geri alamıyormuş ilk e maile sahip olmasına rağmen. Garip değil mi?

Hocam dediğini tam anlamadım ama arkadaşım hesabını satarken çaldırmıştı ve emaili değişmişti hesabın. Ona rağmen Riot desteğe sorduktan sonra çok rahat aldı.(satarken çaldırdığı için ilk başta desteğe sormaktan korkmuştu.)

Hocam aynı şeyi bir arkadaşım yaşamıştı. Yaz bitene kadar hayatın tadını yaşa. Sonra Riot destekten çok rahat alabilirsin. Çalan enayi illa dayanamaz o hesaba skin alır 3 ayda. Sonra da doya doya kullanırsın.(arkadaşımda hemen dava açmaya falan çalıştı hatta davadan sonuç gelmeyince 4-5 ay oyunu bırakmıştı, sonra hiç denemediği için en sonunda Riot desteğe sordu ve +10 skinle hesabını geri aldı.)

Kankam daha önceden de yaşadım olayı aynı dediğiniz gibi oldu fakat bu sefer Riot bilgi yetersizli diyor her türlü çözüm bulamadım kaç gündür en az 7 kez ticket göndermişimdir.

Ne davası açacaksın. Adam çalmamış ki resmen bile isteye bilgilerini vermişsin adama.

Cano adam girip bakabilir miyim dedi sadece bende verdim tüm bilgilerini vermedimya.

Garip değil daha önceden de yaaşadım Şikayetvar'la çözdüm olayı Riot sadece öyle yardımcı oldu.

İlk maile sahip olup da geri alamaması imkansız. Hesabı satarken çaldırdım falan demiştir muhtemelen.

Kanka RAT yedim geçenlerde RAT yediğimi falan anlattım hatta çalındığında Steam ubisofta gelen SS'leri falan da gönderdim.

İlk maile sahip olup da geri alamaması imkansız. Hesabı satarken çaldırdım falan demiştir muhtemelen.

Hocam bir sorum var. Ben hesabın ilk sahibiyim diyelim. Hesabı sattım e geri alabiliyorum. Kolay bir dolandırıcılık yöntemi değil mi?

Kankam daha önceden de yaşadım olayı aynı dediğiniz gibi oldu fakat bu sefer Riot bilgi yetersizli diyor her türlü çözüm bulamadım kaç gündür en az 7 kez ticket göndermişimdir.

Cano adam girip bakabilir miyim dedi sadece bende verdim tüm bilgilerini vermedimya.
Eksik bilgi verme o zaman... Fotoğraf atsaydın niye bilgi verdin?

Şimdi bu adam kanıtladı herşeyin kendisine ait olduğunu tamam iyi hoş da hesap alım satımı yaptığı öğrenilirse zaten ban yer alamaz hesabı o yüzden şanslı olması lazım. Satarken çaldırdığını çaktırmaması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı