Riot sorumluluk kabul etmiyor ancak Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na göre suç sayılıyor. O yüzden dava açılabiliyor.Dava açamazsınız. Valorant oyun kurallarına gören hesap alım-satımı zaten kurallara aykırı. Olası bir durumda Riot sorumluluk kabul etmiyor.
Riot sorumluluk kabul etmiyor ancak Türkiye cumhuriyeti anayasası'na göre dolandırıcılık sayılıyor. O yüzden dava açılabiliyor.
Bi sonuç çıkacağını sanmıyorumRiot sorumluluk kabul etmiyor ancak Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na göre dolandırıcılık sayılıyor. O yüzden dava açılabiliyor.
Riot yardımcı olur diye bir şey demedimBana bir tane dava örneği bulur musunuz? Genellikle satışın olduğu site dava açar. Riot yardımcı olmaz.
Bir şey soracağım. Valorant hesap satın alınca adamlar 1 ay sonra falan geri alıyor ya. Bu durumu yaşayıp dava açan falan var mı?
Sağol hesabım çalınmadıHocam açamazsın fakat benim Steam hesabımı çalan çocuğa Word ile yazaraktan biraz inandırıcı dava kağıdı gibi bir şeyler hazırladım ve bunu kağıda yazdırdım çocuğa hesabımı ver yoksa mahkemedeyim kağıdı veririm diye tehdit ettim. İnanıp verdi yani çalan kişiyi tanıyorsan bu yöntemi deneyebilirsin.
Sattığın hesabı geri almayı mı düşünüyorsun? Eğer çok uğraşmak isterse dava açılabilir.Örnek vereyim bir tane itemsatış adında bir site var oradan bir satıcıdan valorant hesabı aldı ama satıcının TC numarası ve banka kartı ekli bu kişi hesabı sattığı hesabı geri alırsa dava açılabilirmi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.