Valorant hesabı iyi mi?

Kâra geçtim diyorsun ama eğer hesabı satın aldığın kişi hesabı geri çekerse ne olacak? Bu sefer de senin hesabı sattığın kişi sana hesap sormayacak mı?

Kâra geçtim diyorsun ama eğer hesabı satın aldığın kişi hesabı geri çekerse ne olacak? Bu sefer de senin hesabı sattığın kişi sana hesap sormayacak mı?

Bir arkadaşıma sattım zaten geliri yüksekdi ve uyardım dedim bende hesabı satın aldım dolandırılma ihtimalin var diye zaten geliri yüksek olduğu için çok da umurunda olmadı.

O zaman iyi iyi niyetli söylenen şeylere agresif cevap verme bence

Keşke bende hesabımı satabilsem.

Hocam çok iyi niyetli değil dalga geçmek içindi bence fakat bende de sorun var gece gece lose streak deydim agresifliğime gelmiş kusura bakmayın.

Np hocam da yaptıkların akıl karı değil
Be illegal şekilde alım ve satım yapmışsın.

İtemsatış ve GameSatış sitelerinden Valorant hesabı almanı önermem bizzat konu içindeyim (farklı oyunların alım satımlarını yapıyorum dolandırıcılık değil) Valorant hesaplarını tık diye geri çekebiliyorlar gamemarkt sitesinden alabilirsin ama yüzde yüz güvenilir diyemiyorum sadece biraz daha güvenilir. Sorunun cevabına gelirsek evet değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…