Valorant hesabı iyi mi?

Dediğiniz gibi bu hesapları alan kişiler kısa süre sonra hesabını kaybediyorlarsa eğer neden buna rağmen hesap alıyorlar?

Çok nadir dolandırıcı olmayan kişiler çıkabiliyor, bu yerlerden hesap alan kişiler zaten yaşları küçük oluyor bir hevesle alıyorlar ve dolandırılıyorlar.

Umarım konu sahibi hesabın ilk e postasını almıştır.

E postayı aldım ve evet hesabın gideceğini biliyorum aptal değilim arkadaşlar hesabı satıcı geri çekse bile İtemsatış'dan ban yiyebilir ve bilinen bir satıcı öyle seviyesi 1 olan bir satıcı olmadığından almıştım zaten ayrıca bu hesabı 1 aydır kullanmıyorum hala da gitmedi hesap ve ben direkt e postanın kendisini aldım.

E postayı aldım ve evet hesabın gideceğini biliyorum aptal değilim arkadaşlar hesabı satıcı geri çekse bile İtemsatış'dan ban yiyebilir ve bilinen bir satıcı öyle seviyesi 1 olan bir satıcı olmadığından almıştım zaten ayrıca bu hesabı 1 aydır kullanmıyorum hala da gitmedi hesap ve ben direkt e postanın kendisini aldım.
Tamam şampiyon kızma sakin ol.Biz sadece uyaralım dedik.Sen ne kadar ban yer desen de adam tekrardan hesap açar 😀.

Tamam şampiyon kızma sakin ol. Biz sadece uyaralım dedik. Sen ne kadar ban yer desen de adam tekrardan hesap açar 😀.

Çok da umurumda değil yerse yesin yemezse yemesin ama hesap bir aydır bende güzel kullanıyorum sana demek istememiştim de dalga geçenlere demek istedim.

Doğrular acıttımı mı
Hesap 1 aydır bende zaten sattım hesabı 400 liraya kara geçen ben oldum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı