Valorant hesabı iyi mi?

Çok da umurumda değil yerse yesin yemezse yemesin ama hesap bir aydır bende güzel kullanıyorum sana demek istememiştim de dalga geçenlere demek istedim.

Hesap 1 aydır bende zaten sattım hesabı 400 liraya kara geçen ben oldum
Kâra geçtim diyorsun ama eğer hesabı satın aldığın kişi hesabı geri çekerse ne olacak? Bu sefer de senin hesabı sattığın kişi sana hesap sormayacak mı?

Kâra geçtim diyorsun ama eğer hesabı satın aldığın kişi hesabı geri çekerse ne olacak? Bu sefer de senin hesabı sattığın kişi sana hesap sormayacak mı?

Bir arkadaşıma sattım zaten geliri yüksekdi ve uyardım dedim bende hesabı satın aldım dolandırılma ihtimalin var diye zaten geliri yüksek olduğu için çok da umurunda olmadı.

Çok da umurumda değil yerse yesin yemezse yemesin ama hesap bir aydır bende güzel kullanıyorum sana demek istememiştim de dalga geçenlere demek istedim.

Hesap 1 aydır bende zaten sattım hesabı 400 liraya kara geçen ben oldum
O zaman iyi iyi niyetli söylenen şeylere agresif cevap verme bence

İtemsatış ve GameSatış sitelerinden Valorant hesabı almanı önermem bizzat konu içindeyim (farklı oyunların alım satımlarını yapıyorum dolandırıcılık değil) Valorant hesaplarını tık diye geri çekebiliyorlar gamemarkt sitesinden alabilirsin ama yüzde yüz güvenilir diyemiyorum sadece biraz daha güvenilir. Sorunun cevabına gelirsek evet değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı