Sorması ayıp sizin rankınız nedir hocam?
Hesaplarda al-sat yapıp oynuyorum genelde şu anda pek oynamıyorum.
Peak yüce 2.
Buyur hocam beğenmedim atmışsınız? Yatırdığı paranın çeyreği değil yazdığınız para. Katılmadığınız nokta ne?800-900TL civarı eder. Yazdığınıza göre champions seti varmış ona göre değerlendirdim.
Buyur hocam beğenmedim atmışsınız? Yatırdığı paranın çeyreği değil yazdığınız para. Katılmadığınız nokta ne?
Satmaya değecek bir meblağ etmez. Zaten yasak olduğu ve kolaylıkla geri alınabildiği için ölü fiyattan satılıyor Riot hesapları.
450-600 arası yazılabilir ilana. İtemsatış'ta 500-550, GameSatış'ta 600 TL'ye ilan girin.
1K edemez bir kere hesap altın ve maximum 1.5k yatırılmış.
Oyunu bırakacağım bıktım artık boşu boşuna durmasın diye de satıyorum.
Hocam hesaba yaklaşık olarak 2000 TL yatırdım ulupençeyi VP zamından sonra aldım 1000 TL idi VP fiyatı champions 2024 de VP zamından önce yaklaşık olarak 750 TL'ydi diye hatırlıyorum. Yağmacıyı da VP zamlarından sonra aldım 400-450 arasındaydı galiba. Battle Pass'i önceden almıştım tahminim 100-150 TL arasıdır o da.
Hangi sitede koymamı tavsiye edersiniz ? Ayrıca satılırsa hesap bilgilerini email üzerindenmi yolluyorum alıcıya. Gmaili de değiştireceğim hesapda kendi gmailim kayıtlı çünkü800-900TL arası eder, eğer hemen satmama gerek yok derseniz 1000TL'ye de koyabilirsiniz.
Hangi sitede koymamı tavsiye edersiniz? Ayrıca satılırsa hesap bilgilerini email üzerinden mi yolluyorum alıcıya. Gmail'i de değiştireceğim hesapda kendi Gmail'im kayıtlı çünkü.
Yani maili değiştirmekle uğraşmama gerek yok değil mi ? Teşekkürler 1000 tl ye koyacağım satışa iyi akşamlar.Alıcı hesabı aldığında Valorant hesabının isim ve şifresini veriyorsunuz. O direkt siteden girip kendi mailini koyuyor zaten sizin isim ve şifreyi verdikten sonra bir şey yapmanıza gerek yok.
itemsatış, itempazar, gamesatış, gamemarkt, hesap.com da satabilirsiniz.
Yani maili değiştirmekle uğraşmama gerek yok değil mi? Teşekkürler 1000 TL'ye koyacağım satışa iyi akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.