Valorant hesabı ve maili çalındı

mcqueen51

Picopat
Daha fazla  
Kuzenim bilgisayarına virüs bulaştırmış. Bu yüzden Valorant hesabım ve ona bağlı olan mail çalındı, maili geri almaya çalıştım ama çalan kişi kurtarma bilgilerini değiştirdiği için alamıyorum. Mail olmadan hesabımı geri almanın bir yolu var mıdır? Elimde eskiden kullandığım VP kodları falan duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun için Valorant'ta ticket açıp derdinizi anlatıyorsunuz. Çalınmadan önceki mail adresi ve hesap ismi gibi bilgileri veriyorsunuz. Sonrasında size sorulan sorulara doğru yanıt verdiğinizde hesabınızı size geri veriyorlar. Daha dün de bir arkadaşımın mailine bir şekilde girebildikleri için battle.net riot gibi hesaplareını çalma girişimleri oldu. İşin en garip yanı da şu, biz kurtarmaya çalışırken mail geliyor mesela Riot'tan, hemen siliniyor. Sankli bot kodları alır almaz maili yok ediyor. Sadece telefonda bildirimini görüyoruz ama maili bulamıyoruz asla.

Valorant otomatik hesap kurtarma aracını kullan hemen hesabını anında geri alabiliyorsun bu sayede tabii ilk sahibi sensen. Yani bilet atmana falan gerek yok buyur linkini de bırakayım.
Bu işe yaramazsa da başka bir şey de işe yaramaz boşuna bilet atma bu işe yaramıyorsa bilet atınca çok detaylı çok kapsamlı şeyler soruyorlar çünkü.
Az aşağı in otomatik kurtarma aracına tıkla.

Valorant otomatik hesap kurtarma aracını kullan hemen hesabını anında geri alabiliyorsun bu sayede tabii ilk sahibi sensen. Yani bilet atmana falan gerek yok buyur linkini de bırakayım.
Bu işe yaramazsa da başka bir şey de işe yaramaz boşuna bilet atma bu işe yaramıyorsa bilet atınca çok detaylı çok kapsamlı şeyler soruyorlar çünkü.
Az aşağı in otomatik kurtarma aracına tıkla.

Hocam ilk sahibi benim hesabın kuruluş tarihini bile biliyorum ama bu araç ilk mail olmadan kullanılmıyor galiba.

Hocam ilk sahibi benim hesabın kuruluş tarihini bile biliyorum ama bu araç ilk mail olmadan kullanılmıyor galiba.

Kullanılıyor. İlk mail adresim benim de kapalıydı bir defa hesabımın yanlışlıkla Gmail hesabını kapatınca kendim kendi hesabımı çalmak zorunda kaldım :D ve hesapta tüm skinler var bildiğin tüm skinler oyundaki o kadar değerli LoL hesabından hiç bahsetmiyorum bile bu şekilde aldım. Kurtarma bilgilerini zaten biliyorum da uğraşmak istememiştim sadece.

Kullanılıyor. İlk mail adresim benim de kapalıydı bir defa hesabımın yanlışlıkla Gmail hesabını kapatınca kendim kendi hesabımı çalmak zorunda kaldım :D ve hesapta tüm skinler var bildiğin tüm skinler oyundaki o kadar değerli LoL hesabından hiç bahsetmiyorum bile bu şekilde aldım. Kurtarma bilgilerini zaten biliyorum da uğraşmak istememiştim sadece.

Bende işlemedi hocam bilet gönderin dedi bende bilet gönderdim inşallah alabilirim bayağı skin vardı hesapta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı