Valorant hesabım çalındı, ne yapmalıyım?

JakerT4

Kilopat
Daha fazla  
LGS'ye hazırlanan bir öğrenciyim uzun zamandır girmiyordum hesabıma, bugün gireyim dedim her şey gitmiş. Arkadaşlar silinmiş oyun ayarları değişmiş, cross ses hepsi değişmiş. Rankımda gümüş 2 olmuş bronz 1'dim. Hesap şifresi değiştirip iki aşamalı doğrulama açtım başka ne yapmalıyım?

Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Ama aynı ya da benzer şifreler kullandığınız başka hesaplarınız varsa onları da güvene alın.

LGS'ye hazırlanan bir öğrenciyim uzun zamandır girmiyordum hesabıma, bugün gireyim dedim her şey gitmiş. Arkadaşlar silinmiş oyun ayarları değişmiş, cross ses hepsi değişmiş. Rankımda gümüş 2 olmuş bronz 1'dim. Hesap şifresi değiştirip iki aşamalı doğrulama açtım başka ne yapmalıyım?
Kayıtlı olan eposta değiştir

Geçmiş olsun hocam. Başka bir şey yapmanıza gerek yok sanırım. Şifresi aynı olan başka hesaplarınız varsa şifrelerini değiştirebilirsiniz.

1.Kaspersky ile tam tarama yap 2. keşke 2 faktörlü doğrulamayı etkinleştirseydin kardeşim ama tam taramada bir şey çıkarsa bilgisayarında trojan var demektir.

Bazen oyun ayarları sıfırlanıyor, ayrıca güncelleme geldikçe daha düşük ranka atıyor. Acaba böyle birşey olabilir mi?
Yok hocam hatta 2 kişi yapmış bunu. Arkadaşlarda tek kişi vardı bütün maçları onunla girmiş.

Kaspersky Premium deneme sürümü ile tam tarama yapabilirsin kardeşim.
Onu da yapacağım hocam teşekkürler.

Diğer tüm hesaplarda açtım iki aşamayı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı