Valorant hesabım çalındı

darkguffax

Femtopat
Daha fazla  
Valorant hesabım çalındı. Destek ile iletişime geçtim. İlk bilgileri istedim, 10 gündür cevap vs yok. İlk mail her şeyi mevcut şu an ama destek ekibi 10 gündür cevap vermiyor. 3 tane daha yolladım 4 gün önce, hala cevap yok. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabının çalındığını öğrendiğin anda mail hesabını kullanarak şifreyi sıfırlamayı denedin mi? Destek ekibine bir mesaj yolladığın zaman cevap gelmediği taktirde bir başka mesaj yollamak daha uzun süre beklemen anlamına geliyor bunu unutma.

Hocam mailsizdeyse zaten 1 dakikada şifre sıfırlarsınız size mail kodu gelmeden çalan arkadaş mail değiştiremez ama mail çalındıyas sıktıntı.

Değerli bir hesap mıydı?
2000 tl yatırdım
Hocam mailsizdeyse zaten 1 dakikada şifre sıfırlarsınız size mail kodu gelmeden çalan arkadaş mail değiştiremez ama mail çalındıyas sıktıntı.
Çalan kişi e-postanızı değiştiremeyeceği için şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Umarım maili sallamamışsınızdır.
mailide aldı ama maili geri aldım yan i ilk maili desteğe yazdım cvp yok k adını değişmiş ztn

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı