Valorant hesabım çalındı

criminal1905

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim Valorant hesabım nasıl çalındi en ufak fikrim yok. Oyuna girer girermez kendimi rekabetcide buldum. Sonra tekrar girdi bende hemen hesabiminve epostanin sifreyi degistirdim. İki asamalı dogrulamaya gectim, ticket attım bir de. Oradakı oyuncu bana hesaptan cik falan zaten banlanacak diyordu. Banlanir mi hesap? İnanin nasıl girdi bilmiyorum, en son Blitz denilen uygulamayla giris yaptim. Halbuki oncedende kullanırdım, bir de nickimi degistirmistim. Sizce baska ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blitz bende kullanıyorum, şifre istemiyor ama Valorant'a sorduğumda kullanılmaması gerektiğini söylediler bana. Hile açtıysa vb. ban yiyebilir ama çalındığını ticket ile kanıtlarsanız zaten farklı IP girişini anlayacaklardır, ban açılabilir gibi.

Arkadaşlar, benim Valorant hesabım nasıl çalındi en ufak fikrim yok. Oyuna girer girermez kendimi rekabetcide buldum. Sonra tekrar girdi bende hemen hesabiminve epostanin sifreyi degistirdim. İki asamalı dogrulamaya gectim, ticket attım bir de. Oradakı oyuncu bana hesaptan cik falan zaten banlanacak diyordu. Banlanir mi hesap? İnanin nasıl girdi bilmiyorum, en son Blitz denilen uygulamayla giris yaptim. Halbuki oncedende kullanırdım, bir de nickimi degistirmistim. Sizce baska ne yapmaliyim?

Çoğu şeyi yapmışsın Blitz gibi kullanıcı adı şifre isteyen uygulamalara girme.

Banlanacağanı düşünmüyorum Blitz iyi bir uygulama ama sen yinede bir dikkat et.

Yapman gereken her şeyi yapmışsın. Geriye kalan rahat bir şekilde beklemek. Paranoyaklığı olan biri olarak rahat olman ağır tavsiyem. Yani rahat ol.

Dosya Ekleri

• 1657319753485.png
    1657319753485.png
    33,8 KB · Görüntüleme: 54
Tracker.gg de mi aynı? Ben Valorant hesabımı bağlamıştım ona.

Bilgi için teşekkürler Hocam ama pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuçta Blitz gibi birçok eklenti var ama bence kullanmayın daha iyi.

Dedikleri şey şu bugün ban yedirmiyor, sorun çıkarmıyor ise silin. Riot'la bir anlaşması olmayan uygulamalar yüzünden yarın hesabın engel yiyebilir, bunu hiç istemem. Dedi bana bende sildim hocam kullanmayın sizde bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı