asyaaaa Yoctopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2023 #21 Bunda da aynısını diyor oyuncuyu bulamadık diye LoL'den Valorant kariyerine bakılmıyor değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #22 asyaaaa dedi: Bunda da aynısını diyor oyuncuyu bulamadık diye LoL'den Valorant kariyerine bakılmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok bakılmaz.
asyaaaa dedi: Bunda da aynısını diyor oyuncuyu bulamadık diye LoL'den Valorant kariyerine bakılmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok bakılmaz.
asyaaaa Yoctopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2023 #23 Arkadaşımın Valorant hesabından kariyerime baktım ama en son saat kaçta girdiği yazmıyor ya. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #24 @asyaaaa, En iyisi desteğin sorduğu sorulara yanıt verip dönüş bekleyin. Doğru bilgileri verirseniz hesabınıza kavuşursunuz zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023
@asyaaaa, En iyisi desteğin sorduğu sorulara yanıt verip dönüş bekleyin. Doğru bilgileri verirseniz hesabınıza kavuşursunuz zaten.
asyaaaa Yoctopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2023 #25 nexpugnable dedi: @asyaaaa, En iyisi desteğin sorduğu sorulara yanıt verip dönüş bekleyin. Doğru bilgileri verirseniz hesabınıza kavuşursunuz zaten. Genişletmek için tıkla... İnşallah çok endişeliyim de. Kariyerime baktım geçmiş böyle hile açmışa benzemiyor gibi değil mi? Dosya Ekleri image.png 273,1 KB · Görüntüleme: 45
nexpugnable dedi: @asyaaaa, En iyisi desteğin sorduğu sorulara yanıt verip dönüş bekleyin. Doğru bilgileri verirseniz hesabınıza kavuşursunuz zaten. Genişletmek için tıkla... İnşallah çok endişeliyim de. Kariyerime baktım geçmiş böyle hile açmışa benzemiyor gibi değil mi?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #26 asyaaaa dedi: İnşallah çok endişeliyim de. Kariyerime baktım geçmiş böyle hile açmışa benzemiyor gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hile açıp açmadığını skordan anlayamayız pek. Belki trollemek için kullanmıştır vs. Yine de pek açılmış gibi gelmedi bana.
asyaaaa dedi: İnşallah çok endişeliyim de. Kariyerime baktım geçmiş böyle hile açmışa benzemiyor gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hile açıp açmadığını skordan anlayamayız pek. Belki trollemek için kullanmıştır vs. Yine de pek açılmış gibi gelmedi bana.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #27 asyaaaa dedi: İnşallah çok endişeliyim de. Kariyerime baktım geçmiş böyle hile açmışa benzemiyor gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Açmamıştır. Maçın üzerine tıklayıp sol üste bakarsanız ne zaman girdiği gözükür.
asyaaaa dedi: İnşallah çok endişeliyim de. Kariyerime baktım geçmiş böyle hile açmışa benzemiyor gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Açmamıştır. Maçın üzerine tıklayıp sol üste bakarsanız ne zaman girdiği gözükür.
asyaaaa Yoctopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2023 #28 ferr dedi: Açmamıştır. Maçın üzerine tıklayıp sol üste bakarsanız ne zaman girdiği gözükür. Genişletmek için tıkla... Tarih olarak gözüküyor saati yok tarihi de 11'i.
ferr dedi: Açmamıştır. Maçın üzerine tıklayıp sol üste bakarsanız ne zaman girdiği gözükür. Genişletmek için tıkla... Tarih olarak gözüküyor saati yok tarihi de 11'i.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #29 asyaaaa dedi: Tarih olarak gözüküyor saati yok tarihi de 11'i. Genişletmek için tıkla... Tamam, 11nisandan sonra girmemiş, ya da girememiş. Siz ticket ne zaman atmıştınız?
asyaaaa dedi: Tarih olarak gözüküyor saati yok tarihi de 11'i. Genişletmek için tıkla... Tamam, 11nisandan sonra girmemiş, ya da girememiş. Siz ticket ne zaman atmıştınız?
asyaaaa Yoctopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2023 #30 ferr dedi: Tamam, 11Nisandan sonra girmemiş, ya da girememiş. Siz ticket ne zaman atmıştınız? Genişletmek için tıkla... Ben 10 Nisan sabah 6 da ilk ticketımı attım. Bugün saat 15'de yazdığım soruları istediler ona da cevap verdim. Sonra başka yazmadılar daha. asyaaaa dedi: Ben 10 Nisan sabah 6 da ilk ticketımı attım. Bugün saat 15'de yazdığım soruları istediler ona da cevap verdim. Sonra başka yazmadılar daha. Genişletmek için tıkla... Uyarı aldım da. Son düzenleme: 12 Nisan 2023
ferr dedi: Tamam, 11Nisandan sonra girmemiş, ya da girememiş. Siz ticket ne zaman atmıştınız? Genişletmek için tıkla... Ben 10 Nisan sabah 6 da ilk ticketımı attım. Bugün saat 15'de yazdığım soruları istediler ona da cevap verdim. Sonra başka yazmadılar daha. asyaaaa dedi: Ben 10 Nisan sabah 6 da ilk ticketımı attım. Bugün saat 15'de yazdığım soruları istediler ona da cevap verdim. Sonra başka yazmadılar daha. Genişletmek için tıkla... Uyarı aldım da.