Valorant hesabım çalındı

Bunda da aynısını diyor oyuncuyu bulamadık diye LoL'den Valorant kariyerine bakılmıyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın Valorant hesabından kariyerime baktım ama en son saat kaçta girdiği yazmıyor ya.

@asyaaaa, En iyisi desteğin sorduğu sorulara yanıt verip dönüş bekleyin. Doğru bilgileri verirseniz hesabınıza kavuşursunuz zaten.

@asyaaaa, En iyisi desteğin sorduğu sorulara yanıt verip dönüş bekleyin. Doğru bilgileri verirseniz hesabınıza kavuşursunuz zaten.

İnşallah çok endişeliyim de.

Kariyerime baktım geçmiş böyle hile açmışa benzemiyor gibi değil mi?

Dosya Ekleri

• image.png
    273,1 KB · Görüntüleme: 45

Hile açıp açmadığını skordan anlayamayız pek. Belki trollemek için kullanmıştır vs. Yine de pek açılmış gibi gelmedi bana.

Açmamıştır.

Maçın üzerine tıklayıp sol üste bakarsanız ne zaman girdiği gözükür.

Tamam, 11Nisandan sonra girmemiş, ya da girememiş. Siz ticket ne zaman atmıştınız?

Ben 10 Nisan sabah 6 da ilk ticketımı attım. Bugün saat 15'de yazdığım soruları istediler ona da cevap verdim. Sonra başka yazmadılar daha.

Ben 10 Nisan sabah 6 da ilk ticketımı attım. Bugün saat 15'de yazdığım soruları istediler ona da cevap verdim. Sonra başka yazmadılar daha.
Uyarı aldım da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…