Valorant hesabım çalındı

Hesabınla ilgili detaylı soruları (hesabın ilk maili vs.) isteyecek senden, eğer hepsini hatırlayıp yazarsan hesabını geri alacaksın. Eğer hatırlayamazsan da geçmiş olsun.

Kardeşim benimde çalındı max 2 günde çözüyorlar sıkıntı yok riot destek çok hızlı çalışıyor. Hatta arkadaşım afk dan dolayı 1 yıl ban yemişti pc yüzünden. Yeni pc alınca ticket attı ve açtılar.

Ayın 10 nunda Valorant hesabım çalındı sabah 6 da ticket attım bugün 3'te bana bu soruları sordular
Merhaba,

Sana yardımcı olabilmem için öncelikle hesabınla ilgili aşağıdaki bilgileri benimle paylaşabilir misin?

Kullanıcı adı:
Sihirdar adı:
Riot ID(riot#1234 gibi tam hali ile):
E-posta adresi:
Hesabının aktif olduğu sunucu:
Hesabının seviyesi:

Bu bilgileri doğru şekilde göndermen durumunda sana konu hakkında daha detaylı bilgi verebileceğim. Anlayışın için teşekkür ederim.

Cevabını bekliyorum! Cevap verdim sonrasında ama hala bir dönüş olmadı daha uzun sürermi hesabı almam hile açmasından korkuyorum çalan kişinin hesabımda.
Kanka bunlar hesabı görmek için sorulan sorular, bunların yanında oyuna yatırdığın ilk vp tarihini hesabın kuruluş tarihini ilk aldığın silah kostümünü, hesaptaki doğum tarihini falanda sorarlar, bildiklerini cevaplasan yeterli, abartılı soruları cevaplamasanda olur gerekli bilgileri vermiş olursun zaten. Benim arkadaşımla yaşadı 3 günde geri aldı ama sen uzun bir süre sonra ticket attığın için yardımcı olurlarmı bilmiyorum

Kardeşim benim de çalındı Max 2 günde çözüyorlar sıkıntı yok Riot destek çok hızlı çalışıyor. Hatta arkadaşım AFK'den dolayı 1 yıl ban yemişti PC yüzünden. Yeni PC alınca ticket attı ve açtılar.

Umarım bende geri alırım.

Kanka bunlar hesabı görmek için sorulan sorular, bunların yanında oyuna yatırdığın ilk VP tarihini hesabın kuruluş tarihini ilk aldığın silah kostümünü, hesaptaki doğum tarihini falanda sorarlar, bildiklerini cevaplasan yeterli, abartılı soruları cevaplamasanda olur gerekli bilgileri vermiş olursun zaten. Benim arkadaşımla yaşadı 3 günde geri aldı ama sen uzun bir süre sonra ticket attığın için yardımcı olurlar mı bilmiyorum.

Bende aynı gün içerisinde ticket attım dün bu soruları istediler hesabı geçici olarak kapatmışlar mıdır?

Hesabınla ilgili detaylı soruları (hesabın ilk maili vs.) İsteyecek senden, eğer hepsini hatırlayıp yazarsan hesabını geri alacaksın. Eğer hatırlayamazsan da geçmiş olsun.

Her şeyim bende ilk mailim satın alım faturaları falan ama hesapta hile açmalarından falan korkuyorum.

Umarım bende geri alırım.

Bende aynı gün içerisinde ticket attım dün bu soruları istediler hesabı geçici olarak kapatmışlar mıdır?

Her şeyim bende ilk mailim satın alım faturaları falan ama hesapta hile açmalarından falan korkuyorum.
Satın aldıysan ve bunu söylediysen geçmiş olsun hiçbir şey yapmazlar, çünkü riot games'in politikaları böyle hesap satışı ve paylaşımı yasak bundan kaynaklı bir hesap çalınma durumu yaşarsan sorumluluk senindir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı