Valorant hesabım çalındı

Ayın 10 nunda Valorant hesabım çalındı sabah 6 da ticket attım bugün 3'te bana bu soruları sordular
Merhaba,

Sana yardımcı olabilmem için öncelikle hesabınla ilgili aşağıdaki bilgileri benimle paylaşabilir misin?

Kullanıcı adı:
Sihirdar adı:
Riot ID(riot#1234 gibi tam hali ile):
E-posta adresi:
Hesabının aktif olduğu sunucu:
Hesabının seviyesi:

Bu bilgileri doğru şekilde göndermen durumunda sana konu hakkında daha detaylı bilgi verebileceğim. Anlayışın için teşekkür ederim.

Cevabını bekliyorum! Cevap verdim sonrasında ama hala bir dönüş olmadı daha uzun sürermi hesabı almam hile açmasından korkuyorum çalan kişinin hesabımda.

Bunlar basit sorular, daha zor sorular soracaktır. Hesabı ne zaman açtın ? İlk aldığın silah deseni neydi? Gibi sorular soracaklar , onları da doğru cevaplaman lazım. Hepsini doğru cevapladıktan sonra yeni bir mail adresi isteyecekler ve onun üzerine geçirecekler.
Hocam o az olur, saati saniyesine istesinler. Üstüne hesapta kaç kill alındığını sorsunlar. Ondan sonra eposta verilsin ve 5 USD karşılığı hesabı geri versinler.

Eğer gerekli bilgileri verdiyseniz problem olmaz zaten siz çalındığını belirttiğiniz anda hesabı donduruyolar merak etme hiçbir şey olmaz hesabı geri alırsın 🤙

Arkadaşımda çaldırdı söyle oldu,

İlk önce hesabın etiketi kullanıcı adı eski şifresi sonrasında varsa LoL hesabı veya diğer oyun hesapları ile ilgili infolar, ardından aldığı skinleri ve hangi kart(lar) ile aldığını sordular arkadaşım skin aldığı kartı kapattığı için tüm skinleri liste şeklinde alış saatine kadar yazdılar ardından varsa hesabın şahsına ait olduğunu gösteren canlı yayın kaydı istediler en son 3 gün beklettiler hesabı dondurduklarını ancak geri veremiceklerini söylediler hesapta birçok defa AFK bırakma bug kullanımı ve aimbot kullanıldığı tespit edildiği için banlandı hesabı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı