Çözüldü Valorant "hesabımı bootlayacağım" dediğim ses kaydı ile ban yer miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

grancoupe

Decapat
Yer
Türkiye, İstanbul
Daha fazla  
Valorant oynarken lobide sesli olarak "hesabımı boostlayacağım" dersem ve biri ses kaydına alıp desteğe atarsa hesap kalıcı ban falan yer mi?

Bu arada yanlış anlamayın böyle bir şey yapmıyorum. 4 kişi arıyordum normal dereceli maç girmek için, biri geldi smurf var girelim birlikte dedi ben kendimi kastırdım sen de kastır falan dedi. Yok ya ben platin olmaya çalışıyorum falan dedim. Kastır ölümsüzlük ol falan dedi sonra çıktı.

Son düzenleme:
Çözüm
Valorant oynarken lobide sesli olarak "hesabımı boostlayacağım" dersem ve biri ses kaydına alıp desteğe atarsa hesap kalıcı ban falan yer mi?

Hayır yemez. Bunun kurgusal veya yapay zekayla oynanmış bir ses kaydı olduğunu söylesen ne yapabilir? Onu geçtim birisinin ses kaydını rızası dışında almak suç...

Hayır yemez. Bunun kurgusal veya yapay zekayla oynanmış bir ses kaydı olduğunu söylesen ne yapabilir? Onu geçtim birisinin ses kaydını rızası dışında almak suç...

Çözüm

Hayır bir şey olmaz.

Teşekkür ederim.

Zaten "hesabımı boostlayacağım" diye bir cümle kullanmadım fakat bunlardan bahsetti, kastır kendini dedi. Ben de platin olsam yeter normal maç girelim falan dedim. Birden şüpheli bir şekilde çıktı ve engelledi korktum birden.

@İhsanAkgun sanırım arada foruma girip rastgele kişilere "Hahaha" basıp çıkıyorsunuz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…