Valorant hesap çalınması

abugat

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Reseller
İlk öncelikle merhaba.
Birkaç gün önce yaptığım bir yanlışlıktan dolayı Valorant hesabım çalındı.
Olayı anlatmak gerekirse karşıdaki kişi Valorant ID ve şifrem üzerinden hesabıma giriş yaparak mail bilgilerini değiştirdi.
Asıl merak ettiğim konu ise benim Mail'imi farklı bir mail adresine taşıdı merak ettiğim konu ise Mail'im karşıdaki kişi tarafından çalınabilir mi?
Yani karşıdaki kişi Valorant hesabımı çaldığı gibi benim mail bilgilerime erişebilir mi yoksa erişemez mi?

İlk sahibi isen alırsın. Gerekli sorulara cevap verdiğinde çat diye geliyor. Ben bir arkadaşıma vermiştim. Depremde kaybettik. Hesabı öylesine denedik, çat diye şifre değiştirme yollamıştı Riot. Tabii senin senaryo farklı. Bu sebeple adam perma yedirir yedirmez ayrı, fakat en azından ona yar olmasın. Öyle düşün :)

Hesabın ilk mail benim, hesabın 2019'da bile satın alımlarımın resimleri ve mail adresimde Trendyol papel alımı gibi birçok kanıt var. Şu anda tek bilmediğim şey, hesaba koyduğum doğum tarihi bilgileri. Onun ise sadece yıl bölümünü biliyorum. Ay ve gün yok, bilet gönderdim. :)

Hesabın ilk mail benim, hesabın 2019'da bile satın alımlarımın resimleri ve mail adresimde Trendyol papel alımı gibi birçok kanıt var. Şu anda tek bilmediğim şey, hesaba koyduğum doğum tarihi bilgileri. Onun ise sadece yıl bölümünü biliyorum. Ay ve gün yok, bilet gönderdim. :)
Alırsın yüksek ihtimal. Tek sıkıntı o ise, ve ticket'ı ilk mail olan mailden yazdıysan net alırsın hatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı