esador
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GPU: MSI RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM WHITE
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, Bellek: Patriot Viper 6000Mhz CL30 2x16GB DDR5
MOBO:: Asus Prime B650M-K
SSD: Kingston NV3 1TB HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Kasa: Rajintek Paean C7
PSU: Gigabyte P750GM 80+ Gold
Monitör: Dell Alienware AW2724HF 360Hz
Klavye: ASUS RA05 TUF GAMING K3 Red Switch
Fare: Razer Basilisk X HyperSpeed
Kulaklık: HyperX Cloud Core Wireless DTS
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
İyi forumlar. Valorant oynuyorum ve malesef oyunun ücretsiz olmasından kaynaklı şu rezil toksik kitle beni severek oynadığım oyundan soğutuyor. Hesabımı satmayı düşünüyorum güzel bir fiyat alabilirsem, harcadığıma değer bir teklifte olmazsa satmam zaten kalsın bişey olmaz. Ederi nedir bir bilgim yok fakat aşağıya sahip olduğu skinleri yazıyorum, bilgisi olan varsa öneride bulunabilir.
Bıçaklar
Asil Karambit
İyon Enerji Kılıcı
Afet Kılıç
Delipop Hançer
Champion Karambit
Altın Afet Hançer (Bp)
Prizma Balta
Birkaç tane daha bp bıçağı
Vandal
Ejder Vandal
Asil Vandal
Champion Vandal
Birkaç tane bp vandalı
Phantom
Asil Phantom
İyon Phantom
Afet Phantom
Anomali Phantom
Birkaç tane bp phantomu
Spectre
Afet Spectre
Birkaç tane bp spectreleri
Ghost
Afet Ghost
Reyna, Cyhper, Omen ghostları
Bp ghostları
Guardian
Afet Guardian
Bp guardianları
Sheriff
İyon Sheriff
Brimstone, bp sheriffleri.
Kontratlar
Cypher, Omen, Astra, Reyna, Brimstone, Killjoy, KAY/O, Phoenix kontratları bitik, belki unuttuğumda vardır. Sage son levelde, diğerleri de o civar.
Kayda değer hatırladığım skinler bunlar, tüm silahlarda skin var bplerden falan. Champions ve Afeti set olarak aldım. Ayrıca söylediğim tüm skinlerin tüm animasyonları açık, tek tük renkleri kapalıdır beğenmediğim renklere radyanit harcamadım çünkü. İçinde 695 VP ve 150-160 Radyanit var. 148 Level, Elmas 2 son sezon. Şu an plat 2 falan heralde. Ban durumu hiç olmadı. Bitirip satın aldığım 2-3 tane bp var, kalanları da bitirdim ama satın almadım. Düne kadar olan bölümünde bp'si bitikti fakat satın almadım.
Bıçaklar
Asil Karambit
İyon Enerji Kılıcı
Afet Kılıç
Delipop Hançer
Champion Karambit
Altın Afet Hançer (Bp)
Prizma Balta
Birkaç tane daha bp bıçağı
Vandal
Ejder Vandal
Asil Vandal
Champion Vandal
Birkaç tane bp vandalı
Phantom
Asil Phantom
İyon Phantom
Afet Phantom
Anomali Phantom
Birkaç tane bp phantomu
Spectre
Afet Spectre
Birkaç tane bp spectreleri
Ghost
Afet Ghost
Reyna, Cyhper, Omen ghostları
Bp ghostları
Guardian
Afet Guardian
Bp guardianları
Sheriff
İyon Sheriff
Brimstone, bp sheriffleri.
Kontratlar
Cypher, Omen, Astra, Reyna, Brimstone, Killjoy, KAY/O, Phoenix kontratları bitik, belki unuttuğumda vardır. Sage son levelde, diğerleri de o civar.
Kayda değer hatırladığım skinler bunlar, tüm silahlarda skin var bplerden falan. Champions ve Afeti set olarak aldım. Ayrıca söylediğim tüm skinlerin tüm animasyonları açık, tek tük renkleri kapalıdır beğenmediğim renklere radyanit harcamadım çünkü. İçinde 695 VP ve 150-160 Radyanit var. 148 Level, Elmas 2 son sezon. Şu an plat 2 falan heralde. Ban durumu hiç olmadı. Bitirip satın aldığım 2-3 tane bp var, kalanları da bitirdim ama satın almadım. Düne kadar olan bölümünde bp'si bitikti fakat satın almadım.