Valorant hesap değeri nedir?

esador

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: MSI RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM WHITE
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, Bellek: Patriot Viper 6000Mhz CL30 2x16GB DDR5
MOBO:: Asus Prime B650M-K
SSD: Kingston NV3 1TB HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Kasa: Rajintek Paean C7
PSU: Gigabyte P750GM 80+ Gold
Monitör: Dell Alienware AW2724HF 360Hz
Klavye: ASUS RA05 TUF GAMING K3 Red Switch
Fare: Razer Basilisk X HyperSpeed
Kulaklık: HyperX Cloud Core Wireless DTS
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
İyi forumlar. Valorant oynuyorum ve malesef oyunun ücretsiz olmasından kaynaklı şu rezil toksik kitle beni severek oynadığım oyundan soğutuyor. Hesabımı satmayı düşünüyorum güzel bir fiyat alabilirsem, harcadığıma değer bir teklifte olmazsa satmam zaten kalsın bişey olmaz. Ederi nedir bir bilgim yok fakat aşağıya sahip olduğu skinleri yazıyorum, bilgisi olan varsa öneride bulunabilir.

Bıçaklar
Asil Karambit
İyon Enerji Kılıcı
Afet Kılıç
Delipop Hançer
Champion Karambit
Altın Afet Hançer (Bp)
Prizma Balta
Birkaç tane daha bp bıçağı
Vandal
Ejder Vandal
Asil Vandal
Champion Vandal
Birkaç tane bp vandalı
Phantom
Asil Phantom
İyon Phantom
Afet Phantom
Anomali Phantom
Birkaç tane bp phantomu
Spectre
Afet Spectre
Birkaç tane bp spectreleri
Ghost
Afet Ghost
Reyna, Cyhper, Omen ghostları
Bp ghostları
Guardian
Afet Guardian
Bp guardianları
Sheriff
İyon Sheriff
Brimstone, bp sheriffleri.

Kontratlar
Cypher, Omen, Astra, Reyna, Brimstone, Killjoy, KAY/O, Phoenix kontratları bitik, belki unuttuğumda vardır. Sage son levelde, diğerleri de o civar.

Kayda değer hatırladığım skinler bunlar, tüm silahlarda skin var bplerden falan. Champions ve Afeti set olarak aldım. Ayrıca söylediğim tüm skinlerin tüm animasyonları açık, tek tük renkleri kapalıdır beğenmediğim renklere radyanit harcamadım çünkü. İçinde 695 VP ve 150-160 Radyanit var. 148 Level, Elmas 2 son sezon. Şu an plat 2 falan heralde. Ban durumu hiç olmadı. Bitirip satın aldığım 2-3 tane bp var, kalanları da bitirdim ama satın almadım. Düne kadar olan bölümünde bp'si bitikti fakat satın almadım.

Toxic kitle problemini farklı serverlara geçerek aşabilirsin.

Hesap ederi 500 civarı var.
TR sunucusuna en son 6-7 ay önce girdim, TR oyuncuları Frankfurt sunucusunu da basmış durumda. Varşova Paris'te de 80+ ping ile oynuyorum, rakipler en fazla 20-25 ping, çok etkisini görüyorum. 500₺ az değil mi ya? Güncel satın alım için 20.000'den fazla VP gerekiyor saydıklarıma ki 20.000 VP 1200₺'den daha pahalıya geliyor. Güzel ülkemin güzel piyasaları :) Teşekkürler görüş için.

Valorant çok iyi ve zevkli bir oyun ama aynı sorun bendede var sen kendi oyununu güzelce oynuyorsun ve takımına 7 ila 9 yaş arası bir velet gelip ağlayıp argo kullanmaya başlıyor yetmiyormuş gibi düşman takım yenmeye başlayınca alay etmeye başlıyor valorant gibi iyi bir oyun a yaş sınırı gelmeli bence haksız mıyım?

Valorant çok iyi ve zevkli bir oyun ama aynı sorun bendede var sen kendi oyununu güzelce oynuyorsun ve takımına 7 ila 9 yaş arası bir velet gelip ağlayıp argo kullanmaya başlıyor yetmiyormuş gibi düşman takım yenmeye başlayınca alay etmeye başlıyor valorant gibi iyi bir oyun a yaş sınırı gelmeli bence haksız mıyım?
Oyun hesaplarını da T.C. kimlik no ile eşleştiren sistem gelse oyunlar çok güzel arındırılır bu tiplerden. Yani kabaca Sanal/Oyun kimliği gibi. Toksiksen senin kimliğine şu oyunda toksik diye damga vurulmalı. Ya en basiti, adam 5-3 yenilirken FF veriyor, hayırı seçtiğimde oyundan çıkıyor veya bombayı alıp sağa sola gidiyor ölüyor, kısacası satıyor. İğrenç durumlar yani her halükarda.

İyi forumlar. Valorant oynuyorum ve malesef oyunun ücretsiz olmasından kaynaklı şu rezil toksik kitle beni severek oynadığım oyundan soğutuyor. Hesabımı satmayı düşünüyorum güzel bir fiyat alabilirsem, harcadığıma değer bir teklifte olmazsa satmam zaten kalsın bişey olmaz. Ederi nedir bir bilgim yok fakat aşağıya sahip olduğu skinleri yazıyorum, bilgisi olan varsa öneride bulunabilir.

Bıçaklar
Asil Karambit
İyon Enerji Kılıcı
Afet Kılıç
Delipop Hançer
Champion Karambit
Altın Afet Hançer (Bp)
Prizma Balta
Birkaç tane daha bp bıçağı
Vandal
Ejder Vandal
Asil Vandal
Champion Vandal
Birkaç tane bp vandalı
Phantom
Asil Phantom
İyon Phantom
Afet Phantom
Anomali Phantom
Birkaç tane bp phantomu
Spectre
Afet Spectre
Birkaç tane bp spectreleri
Ghost
Afet Ghost
Reyna, Cyhper, Omen ghostları
Bp ghostları
Guardian
Afet Guardian
Bp guardianları
Sheriff
İyon Sheriff
Brimstone, bp sheriffleri.

Kontratlar
Cypher, Omen, Astra, Reyna, Brimstone, Killjoy, KAY/O, Phoenix kontratları bitik, belki unuttuğumda vardır. Sage son levelde, diğerleri de o civar.

Kayda değer hatırladığım skinler bunlar, tüm silahlarda skin var bplerden falan. Champions ve Afeti set olarak aldım. Ayrıca söylediğim tüm skinlerin tüm animasyonları açık, tek tük renkleri kapalıdır beğenmediğim renklere radyanit harcamadım çünkü. İçinde 695 VP ve 150-160 Radyanit var. 148 Level, Elmas 2 son sezon. Şu an plat 2 falan heralde. Ban durumu hiç olmadı. Bitirip satın aldığım 2-3 tane bp var, kalanları da bitirdim ama satın almadım. Düne kadar olan bölümünde bp'si bitikti fakat satın almadım.
Valorant sitesinden hesaba toplam kaç TL harcama yaptığına bakar mısın?

Valorant sitesinden hesaba toplam kaç TL harcama yaptığına bakar mısın?
2143₺ görünüyor. Çalıştığım işyerinde kısıtlama olduğundan ss alıp atamadım bilgisayardan, cep telefonumdan girdim.

Aklındaki fiyat nedir satmak için?
Yani kullanıp eskitilmeyen, arızası olmayan birşey olduğu için bu hesap bence değerini korur en fazla %10 zararla satılır diye düşünüyordum mantıken. 2143₺ çok çok 1800-1900 civarı eder bence etmeli yani. Bu satın alım geçmişine bakma işini bilmiyordum şimdi bakınca gördüm harcadığım tutarı.
Çünkü skinlerin rastgelme durumu var, artı champions skinleri bir daha gelmeyecek, bp lerde keza öyle.
Yalnız kendi hesabım için değil yani, harcanan para belli. Bence %10 en en fazla %20 zarar ile satılmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı