Valorant hile kullanılmadığı halde banlanmak

kayraa1212

Centipat
Yer
kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart Asus rog strix b550 e gaming Wifi
İşlemci Ryzen 5 5600x
Ekran kartı Evga xc3 rtx 3080 10gb
Ram Gskıll 3600 mhz ram 24gb
M2ssd XPG SX8100 512gb
Psu Corsair rm750 80 plus gold
Mause Ajazz 159p
Gamepower vivip f10 120hz beyaz monitör
Seagate 1tb hdd
Nb monitör tutucu
Thermalrıght Fozenn ınfınty 240 black sıvı soğutucu
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Valorant oynuyordum ve bazen çok güzel oynuyorum. Çok mutluyken yine çok güzel oynuyordum ama sonra karşı takım beni raporladı ve ban yedim. Ancak hile kullanmadım; zaten Demir 3'üm, hile kullansam en az Gold falan olurum. Yeni işlemci soğutucu almıştım, sıcaklıklara bakmak için FPS programı açmıştım. Acaba FPS programı yüzünden mi ban yedim? Ayrıca bu anakart banını nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Valorant oynuyordum ve bazen çok güzel oynuyorum. Çok mutluyken yine çok güzel oynuyordum ama sonra karşı takım beni raporladı ve ban yedim. Ancak hile kullanmadım; zaten Demir 3'üm, hile kullansam en az Gold falan olurum. Yeni işlemci soğutucu almıştım, sıcaklıklara bakmak için FPS programı açmıştım. Acaba FPS programı yüzünden mi ban yedim? Ayrıca bu anakart banını nasıl kaldırabilirim?
HWID ban yemişsiniz hocam tek çare yeni anakart (legal)

Hile yüzünden olduğuna emin misin?

Evet 3. parti yazılım diyor.

Hocam anakarta atılan ban sıfırlanmıyor mu?

Hocam bazen ekran kartına, işlemciye, HDD, SSD gibi şeylere atıyorlar banı. Benim de vardı ben anakart aldım geçti ama kesin değildi.

Anladddım teşekkürler hocam hile kullanan kaç insan var onlara ban atmıyorlar bana atıyorlar ya şaka gibi.

Anladddım teşekkürler hocam hile kullanan kaç insan var onlara ban atmıyorlar bana atıyorlar ya şaka gibi.
Hocam 4 ay beklemeniz lazım ayrıca o süre içinde oyuna girmeye çalışırsan bir 4 ay daha yersin.

Sıfırlanıyor.

Merhaba, Valorant oynuyordum ve bazen çok güzel oynuyorum. Çok mutluyken yine çok güzel oynuyordum ama sonra karşı takım beni raporladı ve ban yedim. Ancak hile kullanmadım; zaten demir 3'üm, hile kullansam en az Gold falan olurum. Yeni işlemci soğutucu almıştım, sıcaklıklara bakmak için FPS programı açmıştım. Acaba FPS programı yüzünden mi ban yedim? Ayrıca bu anakart banını nasıl kaldırabilirim?

Hocam öncelikle neden dolayı ban yediğinizi öğrenin. Onun dışında oyuncular hileden reportlandığında eğer hile kullanmıyorsan bir şey olmuyor, ben çok smurfte takılırım her el report yerim kaç yıldır bir şey olmadı. FPS programı dediğiniz MSI Afterburner ise bende kullanıyorum ban yedirtmiyor.

Hocam ama kalıcı ban diyor.

Hesap kalıcı ban yiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne kadar doğru bilmiyorum ancak BIOS güncelleyince de HWID ban gidiyor diyorlardı, denemeye değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı