Bilgisayarda Cheat Engine Yok eski bilgisayarımda vardı GTA V oynadığım için yeni bilgisayara geçtim 3 ay önce ona da GTA Online ban yedim diye indirmedim. 3. Parti diye Rampage Mouse uygulamamı sayıyor olamaz değil mi?
Şu iki videoyu izlemeni öneririm.
Fare yazılımını 3. part sayacağını sanmam. Bende de yazılım açık sürekli. 4-5 yıl oldu.
Eskiden en azından bakıyorlarmış şu an attığım ticketa bc bot yazıyor bilet kapanıyor.
şuan hesabımı kapatıp Hesap Kurtarmaya atcam ticketıFarklı bir konuyla ilgili ticket aç, durumunu orada belirt belki cevap verirler.
Sağolun hocam eğer açılırsa zaten atıcam bu konuyaBaşkan geçmiş olsun. Peşini bırakma ama gene de. Ben öyle yazdım ama desteğe ulaş.
False positive ban yemiş olabilirsiniz, Riot'a bilet atın, Riot VAC'ın aksine bazen banı açıyor, çünkü VAC'da genellikle false positive olmuyor.
False positive ban yemiş olabilirsiniz, Riot'a bilet atın, Riot VAC'ın aksine bazen banı açıyor, çünkü VAC'da genellikle false positive olmuyor.
İnternet kafeye en son gideli 4-5 hafta falan oldu 5 gün önce yedim banı.İnternet kafede falan oynamış mıydın oyunu. Belki o bilgisayarda bir şey vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.