Valorant hile kullanılmadığı halde banlanmak

Ben de LoL de kalıcı ban yedim. Yaptığım itiraz sonucu kaldırıldı. Çünkü suçum yok tu. 2güne kaldırıyor ekip. Bir de özür dilediler.
İlk defa Riot oyunlarında banı açılan birini gördüm. Nasıl bir açıklama yaptınız. Nasıl bir konuşma döndü, açıklar mısınız hocam biraz merak ettim?

Ya babacım ayar oluyorum sizin gibi tiplere CS'de VAC yerler bir şey kullanmadım Valorant'ta HWID yerler bir şey kullanmadım 20 yıldır CS oynuyorum bir kere bana da yanlış ban atsalar keşke inanacağım size ama inanamıyorum bir türlü çıktığı günden beri Valorant'ta oynarım onda da bir defa bile hatalı ban atmadılar bir zeki sizsiniz kanka anlıyorum.

Evet bir tek zeki benim hile kullansam neden konu açayım zaten hileden ban yediğimi bildiğim için başka insanlara neden sorayım.

Fare de makro kullandın mı?

Ben de LoL de kalıcı ban yedim. Yaptığım itiraz sonucu kaldırıldı. Çünkü suçum yok tu. 2güne kaldırıyor ekip. Bir de özür dilediler.

Katılıyorum sana yüzde 99 normal bir oyuncu iyi oynadı diye ban yemez.

Farede makro kullanmadım ama internet kafede Valorant oynamıştım ama bir ara ben ondan süpeleniyorum.

Fare de makro kullandın mı?

Katılıyorum sana yüzde 99 normal bir oyuncu iyi oynadı diye ban yemez.

Farede makro kullanmadım ama internet kafede Valorant oynamıştım ama bir ara ben ondan süpeleniyorum.

Merhaba, Valorant oynuyordum ve bazen çok güzel oynuyorum. Çok mutluyken yine çok güzel oynuyordum ama sonra karşı takım beni raporladı ve ban yedim. Ancak hile kullanmadım; zaten demir 3'üm, hile kullansam en az Gold falan olurum. Yeni işlemci soğutucu almıştım, sıcaklıklara bakmak için FPS programı açmıştım. Acaba FPS programı yüzünden mi ban yedim? Ayrıca bu anakart banını nasıl kaldırabilirim?

Ayrıca karşı takımın 5'IDE seni hileden reportladı diye HWID yemezsin öyle bir şey yok onu da aklından çıkar.

Ayrıca karşı takımın 5'IDE seni hileden reportladı diye HWID yemezsin öyle bir şey yok onu da aklından çıkar.

Ne bileyim neden ban yediğimi zaten hile kullanmadım kullansam konu açmam değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı