Valorant hile kullanmadığım halde ban yedim

MUSTAFA0780

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sabah internet kafeye arkadaşlarımla gitmiştik ve Valorant oynayacaktık ama hesabıma girdiğimde direkt böyle yazdığında şoka girdim resmen, hile vb. hiçbir uygulama kullanmadım ama ban yemişim. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

İnternet kafede önceden oturum açan biri hile kullandıysa yan hesabı olarak görülüp sende yemiş olabilirsin ancak internet kafeler zaten oyunu standart değil ayrı bir client ile oynatıyorlar diye biliyorum. Yani böyle bir şeyinde olmaması gerek.

Hesabınıza başka biri girmiş olabilir ticket at onlar girilen IP adreslerini bulur.

Daha önce böyle bir sorunla karşılaştım hile kullanmadığım halde ban yemiştim. Desteğe ne kadar yazarsanız yazın gram ilgilenmiyorlar. Bot otomatik mesaj atıyor bir daha ticket açarsanız ticketınız kapanacak deniyor ve sizi başlarından savıyorlar.

Ancak hileleri bilgisayar açık iken indirip oynarlar ise ve oyun ortasında ban yerler ise donanım HWID ban yerler. Bu da maalesef işe yaramaz.
Donanım bandından dolayı başka hesabin ban yiyeceğini düşünmüyorum

Geçmiş olsun. Oyunda hileler feci şekilde arttı en son birisi hile indirmiş ve oyuna girmiş sanırım, sende hesabına girince senide banlamış. Ben böyle yorumladım. Ticket atabilirsin başka yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…