Valorant hile kullanmadığım halde ban yedim

Yahu anlamak istemiyor musun disksiz sistemlerde Client bilgisayarlar sunucu bilgisayarındaki diske veri yazamaz. Yazması için deepfreeze tarzı bir uygulamanın açılması gerekiyor. Konu sahibi üçgen oyun arşivi olduğunu belirtti internet kafede NXD 8 diskless sistem kurulu büyük ihtimal ve dediğim gibi deepfreeze tarzı olan uygulama açılmadan Client yani oyun bilgisayarları sunucu bilgisayarına hiç bir şekilde veri yazamaz.

Son düzenleme:

Hocam olayı tam bir anlatayım.
İlk sabah biz vardık kafeye sonra hesabımı girdim ve banlanmışım arkadaşlarıma baktım onların hesaplarında hiçbir şey olmamıştı bende telefondan yeni bir hesap açıp girdim bu sefer oynanıyordu... İnternet kafedeki bilgisayar ile alakası yok diye düşünüyorum alakası olsaydı herhalde yeni açmış olduğum hesapta ban yemez miydi?

Hocam yoktan var olacak değil ya ban evde filan oynarken mi bir şey oldu o zaman.

Böyle bir yazı geldi ama bot olup olmadığını bilmiyorum sizce hesabımın banı açılabilir mi?

@MUSTAFA0780 bende dün kalıcı olarak ban yedim ama hiçbir şekilde bir 3. parti yazılım kullanmadım ticket attım ama açılmayacak deniyor ne yapmam lazım bilmiyorum.

@MUSTAFA0780 bende dün kalıcı olarak ban yedim ama hiçbir şekilde bir 3. parti yazılım kullanmadım ticket attım ama açılmayacak deniyor ne yapmam lazım bilmiyorum.

Bende bir de oyuna daha sonra tekrar yatırmak niyetiyle az da olsa 175 VP almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…