Valorant HWID ban anakart ve SSD değiştirme sonrası fark edilir mi?

oHyder

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar HWID ban yedim ve anakartımı değiştirdim, modemi aç kapa yaptım ve Mac adresimi de değiştirdim. Temiz de format attım sadece ban yediğim SSD'de Windows kurulu. Temiz bansız SSD'ye D diskime oyunu kurdum, sistem fark eder mi sizce?

Arkadaşlar HWID ban yedim ve anakartımı değiştirdim, modemi aç kapa yaptım ve Mac adresimi de değiştirdim. Temiz de format attım sadece ban yediğim SSD'de Windows kurulu. Temiz bansız SSD'ye D diskime oyunu kurdum, sistem fark eder mi sizce?
Bu gibi durumlar tamamen modem üzerindendir. Bir ihtimal operatör değiştirirseniz veya örneğin ADSL'den Fibere geçerseniz. IP banı yemediyseniz bir sıkıntı olmaz.

2. modem var evde yedek ona geçsem düzelir mi?

Telefondan internet açıp girdim ban yemedim ama Wi-Fi ile ban yiyorum.
Evet dediğim gibi IP banı yemişsiniz. Diğer modem hakkında bir fikrim yok ama denemekten zarar gelmez.

Bu gibi durumlar tamamen modem üzerindendir. Bir ihtimal operatör değiştirirseniz veya örneğin ADSL'den fibere geçerseniz. IP banı yemediyseniz bir sıkıntı olmaz.

Evet dediğim gibi IP banı yemişsiniz. Diğer modem hakkında bir fikrim yok ama denemekten zarar gelmez.

Kral normal modemden Ethernet ile yeni modeme bağladım bilgisayardaki ethernetimide yeni modeme bağladım yeni modemden interneti çekiyorum şu an. Deneyeceğim şimdi.

Kral normal modemden Ethernet ile yeni modeme bağladım bilgisayardaki ethernetimide yeni modeme bağladım yeni modemden interneti çekiyorum şu an. Deneyeceğim şimdi.
Durum nedir?

Muhtemelen olmaz ama denemekten başka çareniz yok bir ihtimal MAC adresiniz değişirse olur (hangi durumlarda değişiyor bilmiyorum).

İlk ban 4 ay, o süre dolunca başka hesapla oynayabilirsiniz, fakat bir daha ban yerseniz kalıcı yiyorsunuz.
Üstteki kullanıcının dediğine göre 4 ay beklemelisiniz.

Understanding How Do VALORANT HWID Bans Work?​

Vanguard, the Riot anti-cheat engine, runs at the kernel level and collects metadata from various hardware components. The ban is enforced by identifying a combination of:
  • Motherboard ID
  • SSD/HDD serial number
  • MAC address of the network adapter
  • CPU serial number
Türkçesi;
VALORANT HWID Yasakları Nasıl Çalışır?
Riot'un hile önleme motoru Vanguard, çekirdek düzeyinde çalışır ve çeşitli donanım bileşenlerinden meta veriler toplar. Yasak, aşağıdakilerin bir kombinasyonunu tanımlayarak uygulanır:

Anakart kimliği
SSD/HDD seri numarası
Ağ bağdaştırıcısının MAC adresi
CPU seri numarası

Sanırım yeni bir CPU almanız gerek oynamak istiyorsanız. Veya 4 ay bekleyeceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı