Arkadaşlar HWID ban yedim ve anakartımı değiştirdim, modemi aç kapa yaptım ve Mac adresimi de değiştirdim. Temiz de format attım sadece ban yediğim SSD'de Windows kurulu. Temiz bansız SSD'ye D diskime oyunu kurdum, sistem fark eder mi sizce?
Bu gibi durumlar tamamen modem üzerindendir. Bir ihtimal operatör değiştirirseniz veya örneğin ADSL'den Fibere geçerseniz. IP banı yemediyseniz bir sıkıntı olmaz.Arkadaşlar HWID ban yedim ve anakartımı değiştirdim, modemi aç kapa yaptım ve Mac adresimi de değiştirdim. Temiz de format attım sadece ban yediğim SSD'de Windows kurulu. Temiz bansız SSD'ye D diskime oyunu kurdum, sistem fark eder mi sizce?
Bu gibi durumlar tamamen modem üzerindendir. Bir ihtimal operatör değiştirirseniz veya örneğin ADSL'den fibere geçerseniz. IP banı yemediyseniz bir sıkıntı olmaz.
Evet dediğim gibi IP banı yemişsiniz. Diğer modem hakkında bir fikrim yok ama denemekten zarar gelmez.2. modem var evde yedek ona geçsem düzelir mi?
Telefondan internet açıp girdim ban yemedim ama Wi-Fi ile ban yiyorum.
Bu gibi durumlar tamamen modem üzerindendir. Bir ihtimal operatör değiştirirseniz veya örneğin ADSL'den fibere geçerseniz. IP banı yemediyseniz bir sıkıntı olmaz.
Evet dediğim gibi IP banı yemişsiniz. Diğer modem hakkında bir fikrim yok ama denemekten zarar gelmez.
Durum nedir?2. modem var evde yedek ona geçsem düzelir mi?
Kral normal modemden Ethernet ile yeni modeme bağladım bilgisayardaki ethernetimide yeni modeme bağladım yeni modemden interneti çekiyorum şu an. Deneyeceğim şimdi.
Muhtemelen olmaz ama denemekten başka çareniz yok bir ihtimal MAC adresiniz değişirse olur (hangi durumlarda değişiyor bilmiyorum).2. modem var evde yedek ona geçsem düzelir mi?
Kral normal modemden Ethernet ile yeni modeme bağladım bilgisayardaki ethernetimide yeni modeme bağladım yeni modemden interneti çekiyorum şu an. Deneyeceğim şimdi.
Durum nedir?
Durum nedir?
Muhtemelen olmaz ama denemekten başka çareniz yok bir ihtimal Mac adresiniz değişirse olur (hangi durumlarda değişiyor bilmiyorum).
Hesap açtığınız zaman mı ban yiyorsunuz?Hine ban yedim bir şey değişmedi.
Mac değiştirdim fark etmiyor maalesef.
Hesap açtığınız zaman mı ban yiyorsunuz?
Üstteki kullanıcının dediğine göre 4 ay beklemelisiniz.İlk ban 4 ay, o süre dolunca başka hesapla oynayabilirsiniz, fakat bir daha ban yerseniz kalıcı yiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.