Valorant HWID ban kaldırmak

Zaten başkasının hesabını kullanmak, hesap satışı yapmak vb. işlemler ban sebebidir Riot Games politikasına göre. Demek ki hesabı birden çok kişinin kullandığı tespit edilmiş ki ban yemişsiniz, sizden başkaları da o hesaba girmişse hile kullanmış olabilir. Dolayısı ile anakart değiştirip şansınızı deneyin.
 
İşlemciye ban atma şansları yoktur inşallah. Anakart ve ekran kartını geçici olarak 3 aylığına daha kötüsünü alabilirim, işlemci ise çok sıkıntı.
 
HWID'yi değiştirme yöntemleri var. Genellikle regedit üzerindendi. Araştırıp şansını deneyebilirsin.
HWID = hardware ID. Herhangi bir parçana atmış olabilirler.

Bir ara Riot Games Varorant ile beraber işletim sisteminin bayağı bir derinlerine kadar inip hile koruma sistemi entegre etti diye millet tepki gösteriyordu. Geçen kurduğumda yeniden başlatmamı istedi. Sanırım geri adım atılmamış. Yani Regedit'e güvenmek yerine donanımı kendileri okuyor. Antivirüs gibi çalışıyorlar resmen.
 
Yazan herkese teşekkür ederim. Spoofer kullanmak istemiyorum sonra da ban riski varmış. Dolandırıcılar da çok görüyorsunuz spoofer adı altında. Çoklu hesaplara girip çıkıyorduk bizden birisi nesvalodaki Xp hilesini kullanmis bileti hemen alayım diye olan hepimize oldu. Siz siz olun kendinizden başka hesaba girmeyin, benim gibi mağdur arkadaşlar varsa arkadaşımın anakartini alip deneyeceğim bugün veya yarın durumu yazarım.
 
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Valorant'tan HWID ban yedim ve anakart değişikliği yaparsam tekrar oyuna girebilir miyim? İlginiz için teşekkür ederim.

Abi ben de Valorant'tan HWID banı yediğim hile yaptığımı düşünenler var elbette ama ben hileden değil, oyun açıklarını kullandığım için ve küfür ettiğim için 27 Nisan'a kadar ban yedim. Anakartını değiştirmen bence bir şey ifade etmeyecek çünkü Valorant'ın attığın HWID ban global bir bandır, kasanın içinde ne var ne yok hepsinin ID'sine ban atıyor. Mesela her şeyini değiştirdin fakat fanı bıraktın, fandan bile ban yiyebiliyorsun. Sana önerim bilet at abi bekle. Eğer hile kullanmadıysan diğer sepeblerden dolayı ban yediysen geçici oluyor diye biliyorum.
 
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Valorant'tan HWID ban yedim ve anakart değişikliği yaparsam tekrar oyuna girebilir miyim? İlginiz için teşekkür ederim.

Kankam sakın böyle bir şey yapma çünkü sen yediğin banı böyle anakart ceya farklı diske kaydedeyim dersen kalıcı ban da yiyebilirsin. Bu arada HWID ban hileye, küfre, bug veya takım arkadaşına hasar verirsen yersin banı. Crack indirdim oradan geldi falan diyenler var. Eğer 3. taraf yazılım olarak bir şey indireceksen Vanguard'ı kapa veya oyuna girince 3. yazılımı kapa.
 

Geri
Yukarı