Çözüldü Valorant HWID ban ne zaman açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BayKafalar

Decapat
Daha fazla  
Özel oyunda arkadaşımı şakalıyordum aimbot vs hileler kullanarak. Sıkıntı olmaz diye düşünüyordum bir anda oyundan attı ve ban yedim. Başka hesap açtım onunla da giremedim sonra biraz araştırdım HWID banı yemişim. Ne yapacağım? Nasıl açılır ya da bir süresi var mıdır bunun?

Çözüm
Özel oyunda arkadaşımı şakalıyordum aimbot vs hileler kullanarak. Sıkıntı olmaz diye düşünüyordum bir anda oyundan attı ve ban yedim. Başka hesap açtım onunla da giremedim sonra biraz araştırdım HWID banı yemişim. Ne yapacağım? Nasıl açılır ya da bir süresi var mıdır bunun?
120 gün süresi var.

Açılmaz anakart banı yemişsin anakart değişmesi lazım.

Hayır, anakartın yanında SSD, RAM gibi ürünlerede ekleniyor, bu yüzden sadece anakartla değişmiyor, 120 gün süre zarfında açılıyor ancak hesap sınırsız olarak yasaklanıyor.
1764504284533.png
120 gün süresi var.

Açılmaz anakart banı yemişsin anakart değişmesi lazım.

Hayır, anakartın yanında SSD, RAM gibi ürünlerede ekleniyor, bu yüzden sadece anakartla değişmiyor, 120 gün süre zarfında açılıyor ancak hesap sınırsız olarak yasaklanıyor.
1764504284533.png

Son düzenleme:
Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
120 gün süresi var.

Ben birkaç hafta içinde o PC'deki HDD'yi laptopa takacaktım eğer takarsam o laptop da etkilenir mi bu bandan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ne kadar üzüldüğümü anlatamam. 😋🤌

İlk seferde 3-4 ay sürüyor diye bir bilgi var internette. Hesap ise kalıcı yasaklanıyor. 🤣👋

Geçmiş olsun. 😇🤞

Ben birkaç hafta içinde o PC'deki HDD'yi laptopa takacaktım eğer takarsam o laptop da etkilenir mi bu bandan?
Etkilenebilir, tam bir bilgi yok, iyi olmuş diyebilirim, umarım bir daha oyunlarda hile açmazsınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı