Valorant HWID ban sonrası yeni hesap açmaya gerek var mı?

Bende yedim 2 gün sonra açılacak ama sarkma olabilir diyorlar ben yine de 2 gün sonra girsem tekrar HWID yiyor muyum?

Bende yedim 2 gün sonra açılacak ama sarkma olabilir diyorlar ben yine de 2 gün sonra girsem tekrar HWID yiyor muyum?
Hocam bence tedbir olarak 1-2 gün daha bekleyin. Bir de, banınız açıldıktan sonra beni bilgilendirir misiniz yeni hesap açmaya gerek var mı diye?
Bu arada merak ettim hocam kaç ay ban yediniz?
3 ay attılar. 2 ay kaldı.
@XxS4M1xX daha önce ban mı yediniz? Yeni hesap açmanıza gerek kalmış mıydı?

Hocam bence tedbir olarak 1-2 gün daha bekleyin. Bir de, banınız açıldıktan sonra beni bilgilendirir misiniz yeni hesap açmaya gerek var mı diye?

3 ay attılar. 2 ay kaldı.

Tabi hocam. 2 gün sonra açılacak yazarım size. (bu arada ben hile kullanmıştım o yüzden ban yedim o yüzden hesap banıda ayriyeten yemiş olabilirim)

Cheat Engine ile Cyberpunk'da ufak tefek işlem yaptım. Onun dışında korsan yazılım pek kullanmadım o zaman. Bir keresinde Av'ı oyun oynarken kapatmıştım, ondan 3-4 gün sonra ban yedim zaten. Bunlar tetikler mi diye düşünmedi değilim.

Cheat Engine ile iki arkadasim ban yedi. Ayni durumu sizde yasamissiniz. Tamamen sacmalik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı