Çözüldü Valorant HWID ban süresi nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhan190367

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 2 ay önce ban yedim Valorant'dan skin changer kullandığım için donanım banı uygulandı. Sorum şu ben bu banın ne zaman kalkacağını nasıl öğrenebilirim? Ticket atıp sordum 1 kere bot cevap verdi incelenecek falan dedi banıma itiraz ettim olarak algılandı. Sanırım öğrenmek için bir cümle ya da metin yazabilir misiniz?

Çözüm
Valorant'ın HWID banı ban yediğiniz andan itibaren 4 ay sürmektedir.
Riot destek botunun sitedeki mesajı:

1744145018298-png.2465645
Sanırım o dediği oyuna girip banı bir şekilde atlatırsan çünkü altta normal bir şekilde oyuna girmeyi denerseniz 151 hata kodu alacaksınız diyor bende bu hata kodunu alıyordum.

Sanmıyorum. "herhangi bir şekilde oyuna girersen" ifadesi kullanılmış. Daha önceden de bildiğim kadarıyla hesabı girip oyna tuşuna bastığınız anda ban süresi sıfırlanıyor.

İstersen farklı cihazdan dene ana hesapta ban yedi kalıcı.

Hayır ya arkadaşıma verdim girdi halada giriliyor bir sorun yok.

Sanmıyorum. "herhangi bir şekilde oyuna girersen" ifadesi kullanılmış. Daha önceden de bildiğim kadarıyla hesabı girip oyna tuşuna bastığınız anda ban süresi sıfırlanıyor.

Zamanında internet cafede donanım banı olan bir PC'ye denk gelmiştim hesaba girdiğimde Van 152 vermişti hesabıma bir şey olmamıştı ama burada hesabınızda banlanır diyor ama bilmiyorum tekrar ticket attım bekleyeceğim.

Hayır ya arkadaşıma verdim girdi halada giriliyor bir sorun yok.

Zamanında internet cafede donanım banı olan bir PC'ye denk gelmiştim hesaba girdiğimde Van 152 vermişti hesabıma bir şey olmamıştı ama burada hesabınızda banlanır diyor ama bilmiyorum tekrar ticket attım bekleyeceğim.
öğrendiniz mi acaba nasıl ilerliyor bu süreç

Efendim her ban yediğimizde 4 ay değil mi? Sınırsız ban gibi bir politika yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yok hocam? Adamlar oyunu yapmış isterlerse sen 10000 yıl boyunca oynayamazsın bile derler.

Bana göre yok hocam, varsa da olmamalı yani. Tamam, wall mevlana açanlar yesin de skin changerdan kalıcı yasak bence ayıp. Yani gelişmiş çoğu FPS oyunlarında skin deneme özelliği varken Riot'ta olmaması onların hatası. İster istemez insanı skin denemek için skin changer'a sürüklüyor. Her açtığımda Poligon'da skin deniyordum 10 dakika falan, direkt atıyorlar. Tamam, oyun içinde gösteriş videoları var da ben mesela "Exo kılıç" sevmiyordum videolardan ama skin changer ile deneyince çok sevdim. Böyle bir özellik gelmeli ama Riot'un bencil bir firma olduğuna bakarsak zor bence.

İnsanları tonla para verdiği kaplamaları ücretsiz kullananların da ban yemesi gerektiğini düşünüyorum. Ek olarak şu anki süreler ideal bence ama ben düzenliyor olsam 3 ay - 6 ay -12 ay ve sınırsız olarak düzenlerdim sanırım.

İnsanları tonla para verdiği kaplamaları ücretsiz kullananların da ban yemesi gerektiğini düşünüyorum. Ek olarak şu anki süreler ideal bence ama ben düzenliyor olsam 3 ay - 6 ay -12 ay ve sınırsız olarak düzenlerdim sanırım.

Hocam bu arkadaş Poligon'da skin deneme olmadığı için Riot'a kızıyordu siz düşünün yani insanlar denesin sonra ben bunu almayacağım desin ne güzel memleket :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı