E emobeyiniz3424 Femtopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Valorant'ta hile açtım ve HWID ban yedim. Anakartı yeni alacağım ama SSD'yi şu anki bilgisayarımdan alacağım. Tekrar ban yer miyim?
Valorant'ta hile açtım ve HWID ban yedim. Anakartı yeni alacağım ama SSD'yi şu anki bilgisayarımdan alacağım. Tekrar ban yer miyim?
Çözüm VenomBey 29 Aralık 2022 emobeyiniz3424 dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Yani formatla geçin.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #2 emobeyiniz3424 dedi: Valorant'ta hile açtım ve HWID ban yedim. Anakartı yeni alacağım ama SSD'yi şu anki bilgisayarımdan alacağım. Tekrar ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yok sadece anakart banı atılıyor. Sırf oyunu oynayamıyorum diye anakart alıyorsanız almayın ya bekleyin ya da açma taktikleri vardı. Artı 0 Eksi
emobeyiniz3424 dedi: Valorant'ta hile açtım ve HWID ban yedim. Anakartı yeni alacağım ama SSD'yi şu anki bilgisayarımdan alacağım. Tekrar ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Yok sadece anakart banı atılıyor. Sırf oyunu oynayamıyorum diye anakart alıyorsanız almayın ya bekleyin ya da açma taktikleri vardı.
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #3 emobeyiniz3424 dedi: Valorant'ta hile açtım ve HWID ban yedim. Anakartı yeni alacağım ama SSD'yi şu anki bilgisayarımdan alacağım. Tekrar ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Spofer vardı yanlış bilmiyorsam Artı 0 Eksi
emobeyiniz3424 dedi: Valorant'ta hile açtım ve HWID ban yedim. Anakartı yeni alacağım ama SSD'yi şu anki bilgisayarımdan alacağım. Tekrar ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Spofer vardı yanlış bilmiyorsam
KS KS E emobeyiniz3424 Femtopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #4 VenomBey dedi: Yok sadece anakart banı atılıyor. Sırf oyunu oynayamıyorum diye anakart alıyorsanız almayın ya bekleyin ya da açma taktikleri vardı. Genişletmek için tıkla... Yok kral şu an bir bilgisayar dizdim SSD var diye gerek duymadım. VenomBey dedi: Yok sadece anakart banı atılıyor. Sırf oyunu oynayamıyorum diye anakart alıyorsanız almayın ya bekleyin ya da açma taktikleri vardı. Genişletmek için tıkla... Format atmam gerekiyor ama değil mi? Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Yok sadece anakart banı atılıyor. Sırf oyunu oynayamıyorum diye anakart alıyorsanız almayın ya bekleyin ya da açma taktikleri vardı. Genişletmek için tıkla... Yok kral şu an bir bilgisayar dizdim SSD var diye gerek duymadım. VenomBey dedi: Yok sadece anakart banı atılıyor. Sırf oyunu oynayamıyorum diye anakart alıyorsanız almayın ya bekleyin ya da açma taktikleri vardı. Genişletmek için tıkla... Format atmam gerekiyor ama değil mi?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #5 emobeyiniz3424 dedi: Yok kral şu an bir bilgisayar dizdim SSD var diye gerek duymadım. Format atmam gerekiyor ama değil mi? Genişletmek için tıkla... Yani hocam sıfırdan geçin. Her şey temiz olsun. Artı 0 Eksi
emobeyiniz3424 dedi: Yok kral şu an bir bilgisayar dizdim SSD var diye gerek duymadım. Format atmam gerekiyor ama değil mi? Genişletmek için tıkla... Yani hocam sıfırdan geçin. Her şey temiz olsun.
KS KS E emobeyiniz3424 Femtopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #6 VenomBey dedi: Yani hocam sıfırdan geçin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Artı 0 Eksi
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #7 emobeyiniz3424 dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Yani formatla geçin. Artı 0 Eksi Çözüm