Yok hocam hem 1 ms gTg hemde ips model şu ; LG 23,8'' 24GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-FreeSync Oyuncu Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daİkisi arasında dehşet fark olmasa da GtG bir tık daha iyi olacaktır. Ancak sırf GtG diye de gidip TN panelli bir monitör almayın.
24gn650 hem ips hem gtg hocam bildiğim kadarıyla.İkisi arasında dehşet fark olmasa da GtG bir tık daha iyi olacaktır. Ancak sırf GtG diye de gidip TN panelli bir monitör almayın.
Pivot arar bence insan hocam bütçe çıkarsa bunu alınYok hocam hem 1 ms gTg hemde ips model şu ; LG 23,8'' 24GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-FreeSync Oyuncu Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ben 600 olan modelini almayı düşünüyorum oda öyle hocam24gn650 hem ips hem gtg hocam bildiğim kadarıyla.
Bütçe 2600 civarı var hocam 2900 A zor gibi gözüküyor 2900 A çıksam daha iyi modeller var ayrıca aocun filan24gn650 hem ips hem gtg hocam bildiğim kadarıyla.
Pivot arar bence insan hocam bütçe çıkarsa bunu alın
![]()
LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tabii ki tercih sizin.Ben 600 olan modelini almayı düşünüyorum oda öyle hocam
Bütçe 2600 civarı var hocam 2900 A zor gibi gözüküyor 2900 A çıksam daha iyi modeller var ayrıca aocun filan
2600 e kadar en iyisi bu tercih ettiğim mıdır sizce valorant oyuncusuyumTabii ki tercih sizin.
Güzel monitör en iyisi midir inanın bilmiyorum ama immo 3 de bile sıkıntı yok2600 e kadar en iyisi bu tercih ettiğim mıdır sizce valorant oyuncusuyum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.