Valorant için Custom OS önerisi

ReviOS'a geçtim CPU kullanımı boşta falan %2 RAM kullanımı ise 0.9 şu an Google açıkken RAM kullanım 1.7 onceden boşta 2.2 falandı yani gayet iyi bana göre. Benchmark yaptım eskiden multi thread 767 Single Core 230'du şimdi multi thread 1147 ve Single Core 255 puan.
Tamam bir de oyunda dener misin?

Tamam bir de oyunda dener misin?

İlk olarak Minecraft'da denedim eskiden 140-160FPS alıyordum şimdi 900 FPS. Şu an Valorant indiriyorum denemek için. Normal kullanımdada falan acayip hızlı hissetiriyor.

Şimdi Valorant'ta denedim FPS mape göre ve olan şeylere göre değişebileceği için poligonda denedim Windows 10 da poligondaki FPS'imi tam olarak hatırlamıyorum ancak çok fazla 40a düşüyordu ve genellike 60-80 arasındaydı ve yere bakınca 120lerdeydi şimdi ReviOS ile denediğimde ise FPS en az 110 genellikle 120 yere bakınca 220.

Son düzenleme:
İlk olarak Minecraft'da denedim eskiden 140-160FPS alıyordum şimdi 900 FPS. Şu an Valorant indiriyorum denemek için. Normal kullanımdada falan acayip hızlı hissetiriyor.

Şimdi Valorant'ta denedim FPS mape göre ve olan şeylere göre değişebileceği için Poligon'da denedim Windows 10 da Poligon'daki FPS'imi tam olarak hatırlamıyorum ancak çok fazla 40a düşüyordu ve genellike 60-80 arasındaydı ve yere bakınca 120lerdeydi şimdi ReviOS ile denediğimde ise FPS en az 110 genellikle 120 yere bakınca 220.

Merhaba hocam hâlâ reviosmu kullanıyorsunuz bende Custom osa gecmek istiyorum Valorant içinde.

Merhaba hocam hâlâ reviosmu kullanıyorsunuz bende Custom osa gecmek istiyorum Valorant içinde.

Evet hala ReviOS kullanıyorum memnunum. FPS droplarını bayağı azalttı ve fpsimde 100dü önceden, artık sadece 130-180 arası. Normal kullanımdada bayağı hızlandı bilgisayar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı