PlatonikPrens
Centipat
Kablolu biraz sıkıntılı bir olay bence kablosuz daha iyi olur zaten o seviyede çok fark olmuyor aralarında.
1000 lira farka değer mi ?Alabiliyorsan DA V3 Pro al. Yoksa XM2we.
Değer.1000 lira farka değer mi ?
1000 lira farka değer mi
Hiç bir fikrim yok ilk defa böyle bir mouse alacağım o yüzden çok kararsızım fazla para vermek de istemiyorum ama kalitesiz de olsun istemiyorum.Bu kadar bütçen varken ninjutso sora alsana hazır gelmişken stoklara?
Hiç bir fikrim yok ilk defa böyle bir mouse alacağım o yüzden çok kararsızım fazla para vermek de istemiyorum ama kalitesiz de olsun istemiyorum.
Hiç bir fikrim yok ilk defa böyle bir mouse alacağım o yüzden çok kararsızım fazla para vermek de istemiyorum ama kalitesiz de olsun istemiyorum.
1200 TL bandına alınabilecek en iyi mouse şuan Darmoshark M3 Ayrıca küçük shapeli N3 modeli de 1000 TL Amazonda. 2400 bandına çıkarım dersen Lamzu atlantis veya Ninjutso sora kesinlikle. 1600 1700 bandına da XM2we kesinlikle.Darmoshark M3
de bakabilirsiniz hocam. Kullananlar vardı forumda.
Ninjutso Soranın tabanı çok kaliteli gelmedi ama.1200 TL bandına alınabilecek en iyi mouse şuan Darmoshark M3 Ayrıca küçük shapeli N3 modeli de 1000 TL Amazonda. 2400 bandına çıkarım dersen Lamzu atlantis veya Ninjutso sora kesinlikle. 1600 1700 bandına da XM2we kesinlikle.
Kaliteli hocam.Ninjutso Soranın tabanı çok kaliteli gelmedi ama.
Sora, Lamzu, DA V3 Pro. Bunlar alacağın en güzel modeller.Ninjutso Soranın tabanı çok kaliteli gelmedi ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.