Valorant için ekran kartı önerisi

Mrrx

Hectopat
Daha fazla  
Q6600, 8 GB DDR3 1333MHz RAM, 300watt Everest güç kaynağı. Valorant 720p, düşük ayarlarda 60FPS alabilecegim ekran kartı tavsiyesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben size videodaki kartı değilde GT 740 önereceğim, daha iyi FPS alırsınız belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben size videodaki kartı değil de GT 740 önereceğim, daha iyi FPS alırsınız belki.

O kartı da rahatça alabilir. Videodaki ekran kartı kullanımı yarılarda sayılır, işlemci çok güçsüz daha besleyemiyor. O sistemde GT 730 hatta GT 710 bile taksa işe görecektir Valorant için.

GT 710 gddr5
GT 730 ddr3 ten daha güçlü bir karttır.
Ve ikisi aynı fiyattadır alacaksan

ASUS GeForce GT710 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

(bu GT 710 yukarıdaki GT 730'dan daha güçlüdür.)

Q6600, 8 GB DDR3 1333MHz RAM, 300watt Everest güç kaynağı. Valorant 720p, düşük ayarlarda 60FPS alabilecegim ekran kartı tavsiyesi.

Hocam eğer hala almadıysan elimde çok temiz MSI GT 1030 Aero ITX 2G OC 2 GB var. GDDR5 model. İlana koydum bugün. 10 dakikalık FurMark testi fotoları da mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı