Valorant için en iyi ekran kartı nedir?

3060 saf güçte daha iyi diyorlar. Eğer öyle ise 4060 almak mantıksız geliyor. Eğer full Valorant oynayacaksınız oyunda DLSS olmadığı için 3060 daha iyi oluyor.
ben de o sekilde dusunup almistim. ve 4060lar 2 fanli, ben 8 9 saat boyunca pc den kalkmayip valorant oynadigim senaryoda isinabilir ekran karti. benim 3060 3 fanli sogumasi daha kolay.

Ben de o sekilde dusunup almistim. Ve 4060'lar 2 fanli, ben 8 9 saat boyunca PC'den kalkmayip Valorant oynadigim senaryoda isinabilir ekran karti. Benim 3060 3 fanli sogumasi daha kolay.

Isınması pek kolay değil, o konuda biraz kötü yapmışsınız.

Peki hocam 4060 128 bit ve 8 GB, 3060 192 bit ve 12 GB performans acisindan sadece Clock Rate olarak daha hizli calisiyor 4060 alirken bu degerlere dikkat etmistim. Valorant icin onemli mi bu degerler.

Değil, ancak güncellilik açısından büyük kayıp, hiçbir şey değiştirmeyin elinizdekiler zaten yeterli.

Laptoplardaki UHD iGPU'su ile bile 120 fps alabildiğiniz bir oyun Valorant; daha çok CPU'nun ne ölçüde ekran kartına fırsat doğurabileceği ile ilgili alacağınız kare sayıları Valorant'ta. Daha yüksek GPU'ya her çıkışınızda CPU tarafından darboğaza uğrama şansı daha çok artar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı