Valorant için Ethernet kablosu önerisi

Kyraxxx

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
369
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anki Ethernet kablom günlük kullanımda beni idare ediyor fakat muhtemelen çok eziği vb. olduğu için Valorant'ta çok fazla paket kaybı yaşıyorum. Paket kaybının sorunu başka bir şey olabilir demeyin çünkü Riot'a bilet atıp Riot'un önerdiği bütün yöntemleri denedim olmadı. Şimdi bu ezilmiş kabloyu değiştireceğim bu da olmadı modemi değiştiririm. Bütçem 100 TL eğer değecekse 200 TL'ye kadar çıkarım.
 
Ethernet kabloları için Cat 5, Cat 6 ve Cat 7 gibi kablo tipleri var. Bu konuda araştırma yaparak size uygun olan kabloyu alabilirsiniz. Bu arada gereğinden uzun ethernet kablosu almamanız tavsiye edilir.
 
Ethernet kabloları için CAT 5, CAT 6 ve CAT 7 gibi kablo tipleri var. Bu konuda araştırma yaparak size uygun olan kabloyu alabilirsiniz. Bu arada gereğinden uzun Ethernet kablosu almamanız tavsiye edilir.

15 metre ile bağlanıyorum hiçbir kopma ya da düşük gösterme yok CAT7 kullanıyorum mesafeyle alakası yok bunun bro.
 
15 metre ile bağlanıyorum hiçbir kopma ya da düşük gösterme yok CAT7 kullanıyorum mesafeyle alakası yok bunun bro.
15 metre gibi düşük mesafelerde zaten düşme kopma yaşanmaz. Kablo uzunluğu arttıkça kopma olur v.b. de demedim sadece yeterli uzunlukta kablo hem fiyat hem performans açısından iş görecektir.
 

Geri
Yukarı