Valorant için laptop önerisi

Hocam sen sadece marka yazmışsın ancak 20000 TL'ye de TUF var 50000TL'ye de, ayrıyeten bu serilerin içinde alınmaması gereken modellerde var.

Bu şekilde mi cihaz öneriyorsun? Monster da ne Monster Huma'da Monster Abra'da Monster. Ben en azından kendi kombinasyonu içinde bana göre F/P oranının rakiplerinden daha yüksek olduğu farklı segmentlerde cihazlar attım, zahmet edip birkaç üründe sen atabilirdin. Şu kral ya gibi mahalle ağzı hiç hoş olmuyor.

Hocam adam bütçe belirtmemis bu markalardan hangisi butcesine yeterse hangi modeli hosuna giderse ona baksin maksati ile attim.
 
i5 5200U'dan dolayı o kadar kötü FPS alıyorsunuz, i7 3632QM ile GT 740M 160-170 FPS veriyor mesela, Valorant işlemci oyunu.

Orası öyle zaten biliyorum işlemci oyunu olduğunu i5 11. nesil de yetersiz bence ama ilk yorumum her PC açar dediğiniz içindi.

VALORANT Sistem Gereksinimleri: Minimum, tavsiye edilen ve en yüksek sistem gereksinimleri Valorant'ta 30 FPS veren sistem bizim mikrodalgada kurulu herhalde. YouTube'da 80FPS alan 7klık laptopu inceliyorlar.

AHAHAHAHA Dostum cidden sistem gereksinimlerine göre mi konuşuyorsun? Reel olarak sıfır tutarlılık olduğu gibi ben bizzat aldığım değerleri paylaştım ilk sürümle son sürüm Valorant'ın bir olmaması da cabası.
 
Orası öyle zaten biliyorum işlemci oyunu olduğunu i5 11. nesil de yetersiz bence ama ilk yorumum her PC açar dediğiniz içindi.

Ahahahaha dostum cidden sistem gereksinimlerine göre mi konuşuyorsun? Reel olarak sıfır tutarlılık olduğu gibi ben bizzat aldığım değerleri paylaştım ilk sürümle son sürüm Valorant'ın bir olmaması da cabası.

Her PC'den kasıt gidip de 2010'daki PC'yide, 2015'teki iş PC'sini de almanız biraz komik olmuş😀 şu anda her Gaming laptop olan evde bir en az 1050 Ti gücü vardır. Adama zaten kimse senin bahsettiğin PC'yi aldırmaz PC alma der direkt biriktir der. Ama sen biraz yanlış anlamışsın konuyu. YouTube'da inceleyenlerin 5kya laptop aldıp günümüzde 5klık laptopun bile Valorant'ta 60FPS verdiğini gösteriyor. Yani adama milat PC önermezler rahat ol.
 

Geri
Yukarı