ASUS ROG Pugio güzeldir ama şuna da bir bakmanı öneririm biriaz büyük olabilir ama aşırı kaliteli mouse minimum 3 yıl gider Ark'ta var.
Beyaz model kronik sorunlu haberiniz olsun siyah modelden alın.
ASUS ROG Pugio güzeldir ama şuna da bir bakmanı öneririm biriaz büyük olabilir ama aşırı kaliteli mouse minimum 3 yıl gider Ark'ta var.
Merhaba konuyu hortlatıyor muyum bilmiyorum ama Rival 5 aldım bugün bayağı memnun kaldım 5 6 saat Valorant oynamamın sonucunda.
Şu an dehşet indirimde şuna bakabilir misin?![]()
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Kendim kullanıyorum tavsiye edebileceğim güzel bir mouse. Sol el yazması sizi yanıltmasın, sağ el kullanımına uygun.
bayağı karar değiştirerek çok alakasız bir şekilde indirimden Razer Deathadder V2 aldım, çok memnunum tavsiye kesinlikle ederim.
Razer Mamba Elite 16.000 Dpi Oyuncu Mouse Fiyatı
Razer Mamba Elite 16.000 Dpi Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.