Valorant için Ryzen 5 1600 sistemi yükseltmek mantıklı mı?

Daha fazla  
Ryzen 5 1600, ASUS Prime B350 Plus, Zalman Z3 Plus sistemim var. Update etmek mantıklı mı? 5000TL bütçe düşünüyorum. Kasayı da değiştirmek istiyorum (Intel sistem daha iyi olabilir diye düşündüm Valorant işlemci odaklı bir oyun olduğu için).

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel ile 12400F+H610 alabilirsiniz.

Intel ile 12400F+H610 alabilirsiniz.

En ucuz anakart bu mu hocam, kasa olarak ne önerirsiniz? Kayda değer bir performans artışı sağlar mı bu sistem? GTX 1060 6GB ile yoksa değmez mi?

En ucuz anakart bu mu hocam, kasa olarak ne önerirsiniz? Kayda değer bir performans artışı sağlar mı bu sistem? GTX 1060 6GB ile yoksa değmez mi?
Valorant gibi bir oyunda farkı hissedersiniz, işlemci performansı daha iyi.
Biraz bütçenizi aşıyor fakat iyi bir kasadır.

Valorant gibi bir oyunda farkı hissedersiniz, işlemci performansı daha iyi.
Biraz bütçenizi aşıyor fakat iyi bir kasadır.
Ekran kartı yeterli gelir mi peki hocam? Ramler Dual Channel 3000 Mhz.? Kasa için de Vatan veya Hepsiburada'dan öneri yaparsanız sevinirim.
5600 Valorant özelinde Intel'in yeni nesil i5 işlemcisinden çok daha iyi bir performans veriyor. Bence AMD'den devam etmek çok daha mantıklı.
Hocam bu işlemci pahalı değil mi? Hem de ekran kartım yeter mi buna?

Ekran kartı yeterli gelir mi peki hocam? Ramler Dual Channel 3000 Mhz.? Kasa için de Vatan veya Hepsiburada'dan öneri yaparsanız sevinirim.

Ekran kartında sorun olmaz, zaten rahatlıkla besleyebilir, ayrıca site güvenlidir, bir sorun olmaz.

Ekran kartında sorun olmaz, zaten rahatlıkla besleyebilir, ayrıca site güvenlidir, bir sorun olmaz.
Hocam Vatan dememin sebebi evimin yakınında olması ve alışveriş kredisi ile ödeme yapacak olmam. Soğutucuya gerek yok diye düşünüyorum (yanılıyor muyum bilmiyorum ama). SSD Samsung Evo 850 240GB bunu da update etmeli miyim? Arkadaşın dediği Ryzen daha mı iyidir?

Ekran kartı yeterli gelir mi peki hocam? RAM'ler Dual Channel 3000 MHz? Kasa için de Vatan veya Hepsiburada'dan öneri yaparsanız sevinirim.

Valorant CPU based bir oyun olduğundan darboğaz yaşanmaz. 5600 işlemcisi 4000 TL seviyelerinde bulunabiliyor. AM4 soket de o kadar pahalı değil. Yanına bütçede kalarak güzel bir anakart alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı