Valorant için ses değiştirme programı önerisi

ByFrkn

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin)
Merhaba. Ses değiştirici program araştırıyorum ücretsiz. Voicemod denedim ama Pro sürümü almadan hiçbir şeye yaramıyor. Clownfish denedim ama o da çalışmıyor. Voice Master diye bir şey buldum fakat orijinal indirme linki bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Ses değiştirme programlarının kullanımı Valorant gibi oyunlarda yasak, HWID ban yemene sebep olur ve legal değil ayrıca. Umarım biliyorsundur. Morph kullanabilirsin, sanırım ismi şu anda MorphVOX.

Ses değiştirme programlarının kullanımı Valorant gibi oyunlarda yasak, HWID ban yemene sebep olur ve legal değil ayrıca. Umarım biliyorsundur. Morph kullanabilirsin, sanırım ismi şu anda MorphVOX.
Ana hesabımda denemem zaten hocam full dolu immortal 2 hesap. Yan hesaplarımda kullanacağım.

Merhaba. Ses değiştirici program araştırıyorum ücretsiz. Voicemod denedim ama Pro sürümü almadan hiçbir şeye yaramıyor. Clownfish denedim ama o da çalışmıyor. Voice Master diye bir şey buldum fakat orijinal indirme linki bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
knk voicemod dan daha iyisi yok şuan piyasada bence 450 lira vererek prosunu al sonsuza dek rahat et hem 450 liraya değer birşey(hergün ücretli seslerden bi kaç tanesi ücretsiz olarak kullanılıyor)

Ana hesabımda denemem zaten hocam full dolu immortal 2 hesap. Yan hesaplarımda kullanacağım.
HWID ban yediğinde bilgisayar parçalarının seri numarasına ban atıldığı için ban atılan bilgisayar parçaları hala bilgisayarına takılıyken oyunu oynayamazsın. Hiçbir hesabını (anakart vs. değiştirinceye kadar) bilgisayarda kullanamazsın. Yeni hesap da açamazsın. O yüzden dikkatli ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı