Valorant indiriken internet hızı

İşletim sistemi
Windows 10

ozdemryasin

Centipat
Oyunun yükleme dosyası 65 MB gözükmesine rağmen 2-3 saatlik indirme süresi veriyor. Modeme restart attım, müşteri hizmetlerini aradım internetimde 50 mps alabiliyorum hatta Steam'da 600 MB'lık bir oyunu konuşma esnasında 2-3 dk içinde indirdi ama Valorant'da bir yavaşlık söz konusu sizce bunun sebebi ne olabilir?

Büyük ihtimalle arkadaşların söylediği gibi sunuculardaki yoğunluktan dolayı sorun yaşıyorsun.
İçeriği düzgün okumadan yazmışım. Aşağıda yazdıklarım ile ilgisi yok.

Dosya içine veri yazıyorsa uzun sürebilir. Yani sunucudan dosyayı indirmiştir ve dosyayı sisteme kuruyordur. Mesela oyun içi dengeler için bazı kodlar ve sayıları değiştirmek için, büyük bir dosyanın içine yükleme yapıyordur. Bu hızlı bir SSD olsa bile, yavaş süren bir süreç.

Buna benzer 60-70 MB güncellemeleri, Path of exile oynarken çok yaşadım. İndirme 5 saniyede bitiyordu. Dosya yüklemesi 20-30 dakika sürüyordu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı